Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρονάλντο, Μέσι και Νεϊμάρ για το βραβείο της FIFA

Ρονάλντο, Μέσι και Νεϊμάρ για το βραβείο της FIFA

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/9/2017 20:44
Ρονάλντο, Μέσι και Νεϊμάρ θα διεκδικήσουν το βραβείο της FIFA για τον κορυφαίο παίκτη της σεζόν. Οι υποψήφιοι για τα υπόλοιπα βραβεία.

Η FIFA ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες για τα βραβεία «The Best», που θα μοιραστούν στο γκαλά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, στο Λονδίνο στις 23 Οκτωβρίου.

Ο περσινός νικητής, Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι ξανά υποψήφιος για το βραβείο του κορυφαίου της σεζόν, ενώ οι Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ συμπληρώνουν την τριάδα. Υπενθυμίζεται πως από πέρσι, η FIFA απονέμει ξανά το δικό της βραβείο για τον κορυφαίο της σεζόν και όχι τη «Χρυσή Μπάλα», που απονέμεται υπό την αιγίδα του «France Football».

Στην κατηγορία των προπονητών, ο Ζινεντίν Ζιντάν που τα σάρωσε όλα με την Ρεάλ και οι δύο Ιταλοί, Αντόνιο Κόντε (Τσέλσι) και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι (Γιουβέντους) απαρτίζουν την τριάδα των υποψηφίων.

Το βραβείο του κορυφαίου τερματοφύλακα της σεζόν διεκδικούν οι δύο τερματοφύλακες του τελικού Τσάμπιονς Λιγκ, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν και ο Κέιλορ Νάβας, με τον Μάνουελ Νόιερ να βρίσκεται κι αυτός στην τελική τριάδα.

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για το κορυφαίο γκολ της σεζόν, που θα κατακτήσει το βραβείο Πούσκας. Μεταξύ των δέκα υποψηφίων, υπάρχει το γκολ του Μάριο Μάντζουκιτς από τον τελικό Τσάμπιονς Λιγκ.

Τέλος, η FIFA μοιράζει και βραβείο φιλάθλων, με τους φίλους των Ντόρτμουντ, Σέλτικ και Κοπεγχάγης να διεκδικούν το συγκεκριμένο τρόπαιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.