Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Διπλό» στο Βεστφάλεν η Ρεάλ, «καθάρισε» τον ΑΠΟΕΛ ο Κέιν

Τσάμπιονς Λιγκ: «Διπλό» στο Βεστφάλεν η Ρεάλ, «καθάρισε» τον ΑΠΟΕΛ ο Κέιν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/9/2017 23:58
Με δύο γκολ του Ρονάλντο, η Ρεάλ πέρασε με 3-1 από την έδρα της Ντόρτμουντ και έκανε το 2x2 στον όμιλο. Απόλυτο και για την Τότεναμ, η οποία με χατ-τρικ του Κέιν, κέρδισε με 3-0 τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο.

Η Ρεάλ πήρε το ντέρμπι του 8ου ομίλου, επικρατώντας με 3-1 της Ντόρτμουντ μέσα στο «Βεστφάλεν». Οι πρωταθλητές Ευρώπης έκαναν το «2 στα 2» στον όμιλο, αφήνοντας τους Βεστφαλούς χωρίς βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που η γερμανική ομάδα δέχεται 3+ γκολ για δύο σερί παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό από το ξεκίνημα, με την Ντόρτμουντ να φωνάζει δικαιολογημένα για χέρι του Ράμος στο 14ο λεπτό σε προσπάθεια του Ισπανού να διώξει τη μπάλα από την εστία της ομάδας του. Ο Κάιπερς έδειξε «παίζετε» και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπέιλ άνοιξε το σκορ με μονοκόμματο σουτ, ύστερα από σέντρα ακριβείας του Καρβαχάλ.

Η Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να απαντήσει και στο 49’ ο Ρονάλντο «έγραψε» το 2-0, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Μπέιλ. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ομπαμεγιάνγκ μείωσετο σκορ σε 2-1, βάζοντας… φωτιά στο παιχνίδι που απέκτησε φρενήρη ρυθμό.

Η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, με τον Ομπαμεγιάνγκ να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 60’ και την Ρεάλ να απαντά με δύο επικίνδυνα σουτ του Ίσκο (70’, 74’). Τελικά αυτή που κατάφερε να σκοράρει ήταν η «βασίλισσα», με τον Ρονάλντο να φεύγει στην πλάτη της άμυνας (ήταν οφσάιντ) ύστερα από κάθετη πάσα του Μόντριτς και να νικά σε τετ-α-τετ τον Μπούρκι διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

«Καθάρισε» τον ΑΠΟΕΛ ο Κέιν


Τσάμπιονς Λιγκ: «Διπλό» στο Βεστφάλεν η Ρεάλ, «καθάρισε» τον ΑΠΟΕΛ ο Κέιν
Στο άλλο παιχνίδι, η Τότεναμ πέρασε με 3-0 από την έδρα του ΑΠΟΕΛ, έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Χάρι Κέιν που σημείωσε τέλειο χατ-τρικ.

Οι πρωταθλητές Κύπρου μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο 19’ είχαν δοκάρι με δυνατό σουτ του Ντε Καμάργκο. Στο 37’ ο Σαλάι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το λάθος του Γιορίς και να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα και στο επόμενο λεπτό (38’) η Τότεναμ άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ του Κέιν.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο ΑΠΟΕΛ πίεσε για την ισοφάριση, αλλά ο Γιορίς κράτησε το μηδέν, αποκρούοντας τα σουτ των Αλωνεύτη (55’) και Ζαχίντ (61’). Η Τότεναμ κράτησε το μηδέν και στο 62’ «κλείδωσε» τη νίκη με δεύτερο προσωπικό γκολ του Κέιν.

Στο 67’ ο Άγγλος φορ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του με κεφαλιά, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0. Μάλιστα το χατ-τρικ το Κέιν ήταν το λεγόμενο τέλειο, αφού σκόραρε με κεφαλιά, δεξί και αριστερό πλασέ. Στα αξιοσημείωτα πως όταν ο Μαουρίσιο Ποκετίνο αποφάσισε να βγάλει τον μεγάλο πρωταγωνιστή, ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ τον καταχειροκρότησε, αναγνωρίζοντας την αξία του.

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου:


1. Ρεάλ 6
2. Τότεναμ 6
3. Ντόρτμουντ 0
4. ΑΠΟΕΛ 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.