Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη με Μανωλά η Ρόμα

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη με Μανωλά η Ρόμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/9/2017 21:10
Με τον Μανωλά να βρίσκει δίχτυα, η Ρόμα κέρδισε με 2-1 την Καραμπάγκ στο Μπακού και πήρε την πρώτη της νίκη στον όμιλο. Το άλλο γκολ ο Τζέκο, μείωσε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Πέδρο Ενρίκε.

Έστω και δύσκολα, η Ρόμα πέρασε με 2-1 από την έδρα της Καραμπάγκ και πήρε την πρώτη της νίκη στον όμιλο, μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με την Ατλέτικο (0-0) στο «Ολίμπικο». Οι «τζιαλορόσι» πήραν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στο θεσμό μετά από 10 σερί παιχνίδια και ανέβηκαν προσωρινά στην κορυφή του ομίλου, πριν τις διπλές αναμετρήσεις με την Τσέλσι.

Η ιταλική ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο πρώτο τέταρτο είχε ήδη αποκτήσει προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο 7’ ο Κώστας Μανωλάς άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά, ύστερα από γέμισμα του Πελεγκρίνι και πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 2013 και το εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Παρί Σεν Ζερμέν. Το 2-0 ήρθε στο 15' χάρη στο εξαιρετικό κατέβασμα και τελείωμα του Τζέκο μετά την μπαλιά του Ελ Σαράουι.

Η Καραμπάγκ κατάφερε να επιστρέψει στο ματς στο 28’, όταν μετά από λάθος του Γκοναλόνς, ο Εντλοβύυ έδωσε πάρε-βάλε στον Πέδρο Ενρίκε και ο άσος του ΠΑΟΚ μείωσε το σκορ σε 2-1.

Η Ρόμα σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ προκειμένου να «κλειδώσει» το ματς, αυτό δεν έγνε και στο τελευταίο τέταρτο η Καραμπάγκ πίεσε για να φέρει το σκορ στα ίσια. Η πιο καθαρή ευκαιρία της ήρθε στο 88’, με την κεφαλιά του Εντλοβού να περνά ελάχιστα άουτ. Το 2-1 έμεινε ως το φινάλε και οι «τζιαλορόσι» έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από το Μπακού.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.