Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Σοκ στο 89’ για ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Σοκ στο 89’ για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/9/2017 22:33
Ο ΠΑΟΚ κρατούσε τη νίκη στα χέρια του στη Λάρισα ωστόσο το γκολ του Κρίζμαν στο 89’ έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην ΑΕΛ. Προηγήθηκαν με Μάτος (44’) οι Θεσσαλονικείς, που στο 87’ έχασαν με απευθείας κόκκινη τον Κουλούρη. Έφτυσε τον Ελ Καντουρί ο Κούγιας!

Χωρίς νίκη για 3ο σερί εκτός έδρας ματς έμεινε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΛ στη Λάρισα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε το προβάδισμα στο φινάλε του πρώτου μέρους, ωστόσο στην επανάληψη πλήρωσε τον παθητικό του ρόλο, αφήνοντας δύο βαθμούς.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Κατσικογιάννη, κυρίως για τη φάση του 68’ όπου δεν δόθηκε πέναλτι στον Μάτος, όπως και για την απευθείας κόκκινη στον Κουλούρη (87’) για αγκωνιά σε διεκδίκηση μπάλας. Τα πράγματα ξέφυγαν στο φινάλε της αναμέτρησης, με τον Αλέξη Κούγια να φτύνει στο πρόσωπο τον Ελ Καντουρί.

Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο αδυνατούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της ΑΕΛ. Η ομάδα του Λουτσέσκου περιορίστηκε σε φλύαρη υπεροχή και η μοναδική του ευκαιρία στο πρώτο μισάωρο ήταν ένα σουτ του Ελ Καντουρί στο 7’, που δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Μπόζοβιτς.

Η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία του «Δικεφάλου» ήρθε στο 39’, όταν από την σέντρα του Λέοβατς, ο Βιεϊρίνια έπιασε την κεφαλιά λίγο έξω από τη μικρή περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και στο επόμενο λεπτό είχαν νέα καλή στιγμή με γυριστό σουτ του Βιεϊρίνια, το οποίο πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μπόζοβιτς.

Η πίεση του ΠΑΟΚ στο τελευταίο πεντάλεπτο απέδωσε καρπούς στο 44’. Ο Βιεϊρίνια με εξαιρετική μπαλιά, βρήκε τον Μάτος στην περιοχή και ο Βραζιλιάνος με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η ΑΕΛ θα μπορούσε να απαντήσει στο 55ο λεπτό, όταν από φάουλ του Αγκάνοβιτς, ο Λεοζίνιο πετάχτηκε στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά το πλασέ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φανεί απειλητικός στην επανάληψη, αν και στο 68’ διαμαρτύρεται για πέναλτι για χτύπημα από πίσω στον Μάτος.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα και στο 87’ βρέθηκαν με αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς ο διαιτητής απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Κουλούρη για αγκωνιά στον Ζίζιτς, έπειτα από διεκδίκηση μπάλας. Δύο λεπτά αργότερα, η ΑΕΛ έπιασε στον «ύπνο» την άμυνα του ΠΑΟΚ και έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης με όμορφο πλασέ του Κριζμάν.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς (24’ Φάρκας), Γουάλας, Αγκάνοβιτς, Αντονί, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο (76’ Περόνε), Κρίζμαν, Ναζλίδης (84’ Μασούρας).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Σαμπράνο, Βαρέλα, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια (85’ Μακ) , Ελ Καντουρί, Πέλκας (63’ Σάχοφ), Πρίγιοβιτς (71’ Κουλούρης)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.