Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Προκρίθηκε η Αγγλία, ανέβηκε 2η η Σκωτία

Προκριματικά Μουντιάλ: Προκρίθηκε η Αγγλία, ανέβηκε 2η η Σκωτία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/10/2017 23:47
Με γκολ του Κέιν στο 90+4’ η Αγγλία κέρδισε με 1-0 την Σλοβενία στο «Γουέμπλεϊ» και «σφράγισε» την πρόκριση για την τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας. Πέρασε 2η η Σκωτία, 1-0 την Σλοβακία.

Η Αγγλία κέρδισε με 1-0 την Σλοβενία στο «Γουέμπλεϊ» και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα τελικά της Ρωσίας. Αυτή είναι η 6η σερί φορά που τα «τρία λιοντάρια» θα δώσουν το «παρών» σε τελική φάση Μουντιάλ και 15η συνολικά.

Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Σλοβενία και χρειάστηκε την προβολή του Κέιν στο 90+4’ για να πάρει τη νίκη με 1-0.

Η ήττα των Σλοβένων τους έφερε αυτόματα σε δύσκολη θέση για την 2η θέση, που ενδεχομένως οδηγεί σε αγώνες μπαράζ (σ.σ. ο χειρότερος 2ος μένει εκτός).

Προβάδισμα για Σκωτία αλλά όλα ανοιχτά

Η Σκωτία κέρδισε με 1-0 την Σλοβακία στη Γλασκώβη και απέκτησε το προβάδισμα στη μάχη για την 2η θέση.

Οι Σλοβάκοι έχασαν από το 23’ τον Ρόμπερτ Μακ (είδε δεύτερη κίτρινη για θέατρο), ωστόσο παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, κράτησαν το 0-0 μέχρι το 89’, όταν ο Σκτρελ υπέπεσε σε αυτογκόλ σε προσπάθεια να κόψει τον Μάρτιν.

Με τη νίκη η Σκωτία πέρασε στην 2η θέση με +2 από Σλοβακία και +3 από Σλοβενία, ωστόσο την τελευταία αγωνιστική θα παίξει στην έδρα της Σλοβενίας. Από την άλλη, η Σλοβακία έχει σαφώς πιο εύκολο έργο, αφού υποδέχεται την ουραγό Μάλτα στη Τρνάβα.

Η βαθμολογία (σε 9 αγώνες):


1. Αγγλία 23
----------------------------------
2. Σκωτία 17
----------------------------------
3. Σλοβακία 15
4. Σλοβενία 14
5. Λιθουανία 6
6. Μάλτα 1

Η τελευταία αγωνιστική (8/10):

Λιθουανία – Αγγλία
Σλοβακία – Μάλτα
Σλοβενία - Σκωτία

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.