Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Πίτσι από την Χιλή, αποχωρεί και ο Βιδάλ

Τέλος ο Πίτσι από την Χιλή, αποχωρεί και ο Βιδάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/10/2017 00:18
Η Χιλή αποκλείστηκε από την τελική φάση του Μουντιάλ και ο Χουάν Αντόνιο Πίτσι αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του συλλόγου. Αποχωρεί και ο Βιδάλ.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Χιλής αποτελεί ο Χουάν Αντόνιο Πίτσι. Ο Αργεντινός τεχνικός ανέλαβε τον πάγκο της «Ρόχα» τον Ιανουάριο του 2016, αντικαθιστώντας τον Χόρχε Σαμπάολι και το καλοκαίρι εκείνης της σεζόν οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του επετειακού Κόπα Αμέρικα.

Ωστόσο, δεν μπόρεσε να οδηγήσει τη Χιλή στην τελική φάση του Μουντιάλ και έτσι αποτελεί παρελθόν. «Είμαι ο πρώτος υπεύθυνος. Εγώ επέλεξα τους παίκτες και τα συστήματα, αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αντιστοιχεί. Έκλεισε ένας κύκλος», δήλωσε ο 49χρονος.

Την ίδια ώρα, ο Αρτούρο Βιδάλ άφησε να εννοηθεί ότι αποσύρεται από το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα. Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Σας ευχαριστώ όλους, για όλα. Όλα αυτά τα χρόνια μαζί, δείξαμε ότι με προσπάθεια και σκληρή δουλειά, όλα στη ζωή είναι πιθανά. Με θρυμματισμένη ψυχή, αλλά την ίδια ώρα υπερήφανος για αυτούς τους παίκτες και το προπονητικό τιμ» δήλωσε ο 30χρονος χαφ, ο οποίος κατέγραψε με τη Χιλή 98 συμμετοχές, ενώ σημείωσε 23 γκολ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.