Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Η Λάτσιο «άλωσε» το κάστρο της Γιουβέντους!

Σέριε Α: Η Λάτσιο «άλωσε» το κάστρο της Γιουβέντους!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/10/2017 21:20
Με δύο γκολ του Ιμόμπιλε και τον Στρακόσια να αποκρούει πέναλτι στο 90+7', η Λάτσιο κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Γιουβέντους στο Τορίνο και υποχρέωσε τη «Γηραιά Κυρία» στην πρώτη της εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 41 παιχνίδια!

Μετά τη νίκη της στο Σούπερ Καπ, η Λάτσιο κέρδισε ξανά την Γιουβέντους και μάλιστα μέσα στο Τορίνο! Οι «λατσιάλι» πήραν τη νίκη με 2-1 και υποχρέωσαν τη «Γηραιά Κυρία» στην πρώτη της εντός έδρας ήττα μετά τις 23 Αυγούστου του 2015!

Οι πρωταθλητές Ιταλίας προηγήθηκαν στο 23ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Ντάγκλας Κόστα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Στρακόσια στο δυνατό σουτ του Κεντίρα. Στο 35’ ο Αλβανός πορτιέρο έδιωξε εντυπωσιακά το μακρινό σουτ του Γερμανού, όμως δύο λεπτά μετά «φλέρταρε» με τραγικό λάθος, αφού απομάκρυνε τη μπάλα πάνω στον Ιγκουαΐν, όμως αυτή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Λάτσιο δεν δέχτηκε δεύτερο γκολ και στην επανάληψη έφερε… τούμπα το ματς μέσα σε λίγα λεπτά. Στο 47’ ο Λουίς Αλμπέρτο έβγαλε σε θέση βολής τον Ιμόμπιλε και ο Ιταλός με άψογο τελείωμα ισοφάρισε σε 1-1.

Πέντε λεπτά μετά, ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έβγαλε τον Ιμόμπιλε απέναντι από τον Μπουφόν, με τον στράικερ της Λάτσιο να κερδίζει πέναλτι που δεν ήταν, αφού ο Μπουφόν είχε μαζεμένα τα χέρια. Ο Ιμόμπιλε ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έκανε το 2-1 υπέρ των «λατσιάλι».

Ο Αλέγκρι έριξε στο ματς τον Ντιμπάλα, ο οποίος είχε δοκάρι στο 81’ για να φέρει το σκορ ίσια. Στο 90+2' ο Καϊσέδο δεν κατάφερε να «κλειδώσει» το ματς και στο 90+4’ η Γιουβέντους κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπερναντέσκι. Μετά από τρίλεπτη καθυστέρηση λόγω χρήσης του VAR, ο Ντιμπάλα έστησε τη μπάλα στην άσπρη βούλα αλλά ο Στρακόσια απέκρουσε, κρατώντας το 2-1 υπέρ της Λάτσιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντιμπάλα έχασε πέναλτι για δεύτερη σερί αγωνιστική μετά το ισόπαλο 2-2 της Γιουβέντους με την Αταλάντα. Η «Γηραιά Κυρία» γνώρισε δεύτερη σερί βαθμολογική απώλεια και κινδυνεύει να βρεθεί στο -5 από την Νάπολι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.