Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Απογευματινός περίπατος για ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Απογευματινός περίπατος για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/10/2017 18:08
Ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 4-0 την Λαμία στην άδεια Τούμπα και πέρασε προσωρινά μόνος στην κορυφή. Λέοβατς (10’), Πρίγιοβιτς (24’, 88’) και Πέλκας (50’) οι σκόρερ, με τον «Δικέφαλο» να αφιερώνει την νίκη στους αδικοχαμένους οπαδούς του! Αποβλήθηκε στο 71’ ο Αναστασόπουλος, τραυματίστηκε ο Λέοβατς.

Εύκολο απόγευμα για ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με 4-0 της Λαμίας στην Τούμπα και πέρασε προσωρινά στην κορυφή πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Οι Θεσσαλονικείς εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά προβλήματα των νεοφώτιστων και με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, έφτασαν σε μια άνετη νίκη.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και το γκολ δεν άργησε να έρθει. Στο 10’, ο Μαουρίτσιο τροφοδότησε τον Λέοβατς, ο οποίος πάτησε περιοχή και με δυνατό σουτ, νίκησε τον πορτιέρο της Λαμίας για το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο 24’ κατάφερε να διπλασιάσει το προβάδισμα του μετά από νέα ενέργεια του Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος έβγαλε τον Πέλκα σε θέση βολής, αυτός τσίμπησε προ του Παπαδόπουλου και ο επερχόμενος Πρίγιοβιτς έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Λαμία, που δεν είχε τελική στο στόχο στο πρώτο μέρος, «φλέρταρε» με το αυτογκόλ στο 32’, όταν μετά από λόμπα του Μαουρίσιο για τον Πέλκα, ο Ασίγκμπα πήγε πρώτος στη μπάλα, που όμως πήρε πορεία προς τα δίχτυα για να διώξει με τα ακροδάχτυλα ο Παπαδόπουλος. Ένα λεπτό μετά, ο Ελ Καντουρί σημάδεψε το δοκάρι με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 37’ το απευθείας φάουλ του Βιεϊρίνια πέρασε άουτ, στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» συνέχισε να έχει τον έλεγχο στο δεύτερο μέρος, φτάνοντας σ’ ένα τρίτο γκολ στο 50’. Ο Βιεϊρίνια έκανε τη σέντρα για τον Πέλκα, αυτός έπιασε το μονοκόμματο σουτ και έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

Στο 68’ ο Λουτσέσκου αντικατέστησε τον τραυματία Λέοβατς με το Λημνιό και τρία λεπτά μετά ο Αναστασόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας την Λαμία με παίκτη λιγότερο. Το παιχνίδι κύλισε ήρεμα στα τελευταία λεπτά, ώσπου στο 88’ ο Μάτος έκανε τη σέντρα για τον Πρίγιοβιτς, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Να σημειωθεί ότι πριν τη σέντρα, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατέθεσαν στεφάνια στο μνημείο που υπάρχει στη θύρα 4 για τους έξι αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στα Τέμπη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.