Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Με Κροατία η Ελλάδα!

Προκριματικά Μουντιάλ: Με Κροατία η Ελλάδα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/10/2017 15:15
Η Κροατία είναι ο αντίπαλος της Εθνικής στα μπαράζ για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Πρώτο ματς εκτός έδρας, ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το εμπόδιο της Κροατίας καλείται να ξεπεράσει η Εθνική Ελλάδας για να βρεθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Το πρώτο παιχνίδι είναι στο Ζάγκρεμπ την Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου και η ρεβάνς θα γίνει τρεις ημέρες μετά στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» (Κυριακή, 12 Νοεμβρίου).

Η «γαλανόλευκη» θα διεκδικήσει την πρόκριση της σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου μέσω μπαράζ για τρίτη συνεχόμενη φορά και αν πάρει το εισιτήριο για τη Ρωσία, θα γίνει η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που θα καταφέρει κάτι τέτοιο.

Η Κροατία τερμάτισε στην 2η θέση του 9ου προκριματικού ομίλου, πίσω από την Ισλανδία, πληρώνοντας την εντός έδρας ισοπαλία με τη Φινλανδία (1-1) την προτελευταία αγωνιστική. Μετά το παιχνίδι, η κροατική ομοσπονδία αντικατέστησε τον Αντρέ Κάσιτς με τον Ζλάτκο Ντάλιτς, ο οποίος οδήγησε τη «Χρβάτσκα» σε εκτός έδρας νίκη με 2-0 στην Ουκρανία. Το παιχνίδι είχε χαρακτήρα τελικού, αφού εάν η Ουκρανία έπαιρνε τη νίκη, θα εξασφάλιζε αυτή την 2η θέση.

Μόντριτς, Ράκιτιτς, Πέρισιτς, Μάντζουκιτς είναι μερικοί από τους μεγάλους αστέρες της Κροατίας, η οποία τα τελευταία χρόνια δίνει σταθερά το «παρών» σ’ όλες τις μεγάλες διοργανώσεις με εξαίρεση το Μουντιάλ του 2010 στη Ν. Αφρική.

Τα ζευγάρια:


Β. Ιρλανδία – Ελβετία
Κροατία – Ελλάδα
Δανία – Ιρλανδία
Σουηδία - Ιταλία

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.