Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σκίμπε: «Μικρό αβαντάζ το ότι παίζουμε τη ρεβάνς στην έδρα μας»

Σκίμπε: «Μικρό αβαντάζ το ότι παίζουμε τη ρεβάνς στην έδρα μας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/10/2017 16:37
Ο Μίκαελ Σκίμπε θεωρεί αβαντάζ για την Εθνική μας ομάδα το ότι θα παίξουμε το δεύτερο ματς με τους Κροάτες στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το εμπόδιο της Κροατίας καλείται να ξεπεράσει η Εθνική Ελλάδας για να βρεθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «γαλανόλευκης», Μίκαελ Σκίμπε βρέθηκε στη Ζυρίχη για την κλήρωση και τόνισε πως είναι ένα μικρό αβαντάζ για την Εθνική μας ομάδα το γεγονός πως η ρεβάνς με την Κροατία διεξάγεται στο Φάληρο.

Αναλυτικά όσα είπε:


Για το αν είναι ευχαριστημένος με την κλήρωση: «Ναι, φυσικά είμαι και πρώτα απ’ όλα είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε φτάσει σε αυτά τα παιχνίδια. Τώρα, ανυπομονούμε να αντιμετωπίσουμε την Κροατία. Είναι μια πολύ δύσκολη και καλή ομάδα, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και το κάνει πολύ καλά, αλλά εμείς είμαστε καλοί στο να αμυνόμαστε, οπότε θα δούμε τι θα γίνει στο χορτάρι».

Για το αν ευνοεί την Ελλάδα που παίζει το δεύτερο ματς εντός έδρας: «Νομίζω ότι τις περισσότερες φορές είναι καλύτερο να παίζεις το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα σου. Στο πρώτο ματς παίζεις λίγο παραπάνω αμυντικά και με καλύτερη τακτική και μετά κοιτάς τι θα κάνεις στην έδρα σου. Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα μικρό αβαντάζ για εμάς»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.