Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπαζντάρεβιτς: «Η Κροατία θα πάει στο Μουντιάλ, πρόθυμος να βοηθήσω τον Ντάλιτς»

Μπαζντάρεβιτς: «Η Κροατία θα πάει στο Μουντιάλ, πρόθυμος να βοηθήσω τον Ντάλιτς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/10/2017 18:12
Σίγουρος για την πρόκριση της Κροατίας στο Μουντιάλ εμφανίστηκε ο τεχνικός της Βοσνίας, Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς, ο οποίος… προσφέρθηκε να βοηθήσει με κάθε τρόπο τον προπονητής των Κροατών, Ζλάτκο Ντάλιτς για να αποκλείσει την Ελλάδα.

H Ελλάδα άφησε τη Βοσνία εκτός μπαράζ και ο ομοσπονδιακόςτης τεχνικός, Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς, μιλώντας στους Κροάτες, εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση της Χρβάτσκα. Μάλιστα, υποστήριξε πως είναι στη διάθεση του συναδέλφου του, Ζλάτκο Ντάλιτς, για οποιουδήποτε είδους βοήθεια εν όψει των δύο αγώνων με τη «γαλανόλευκη»:

«Πρέπει να αναλύσω πολλά που πρέπει να προσέξει η Κροατία, όμως αυτά που πρέπει να αναλυθούν επαγγελματικά, θα χρειαστούν ώρες. Ωστόσο, στηρίζω πλήρως την Κροατία και είμαι διαθέσιμος στον Ντάλιτς αν με χρειαστεί για οποιαδήποτε βοήθεια.

Θα έλεγα πως η Κροατία πρέπει να αποκλείσει την Ελλάδα και να βρεθεί στη Ρωσία. Η διαφορά δυναμικότητας είναι εμφανής, αλλά είμαι βέβαιος πως η Κροατία δεν θα έχει εύκολο έργο σε αυτά τα ματς. Όλοι γνωρίζουμε πως η Ελλάδα παίζει σφιχτά και οργανωμένα και υπάρχουν πολλές προκλήσεις στο παιχνίδι της. Η Κροατία πρέπει να είναι έτοιμη
».

Για τα πλεονεκτήματα της Ελλάδας: «Η Ελλάδα έχει ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα, όλοι παίζουν άμυνα και είναι δύσκολο να τη διασπάσεις. Είναι ομάδα συνόλου, ωστόσο υπάρχουν 2-3 παίκτες που πρέπει να προσέξεις. Βέβαια, η διαφορά ποιότητας των Κροατών παικτών είναι μεγαλύτερη. Δέχεται ελάχιστα γκολ και αμυντικά στέκεται καλά. Παίξαμε δυο ματς, με την Ελλάδα εκτός 1-1 εκτός με γκολ που δεχθήκαμε στο 95' και στη Ζένιτσα 0-0. Δεν ήταν ελκυστικό το παιχνίδι τους. Το παιχνίδι τους βασίζεται σε σχέδιο... μάχης και... ξύλο. Έχουν έναν τρόπο παιχνιδιού που δεν είναι και ο πλέον δημοφιλής στον κόσμο ή ο σωστός αλλά θα... ματώσουν τον αντίπαλο και τα 90 λεπτά. Να του... ρουφήξουν όλη την ενέργεια. Η Κροατία είναι πιο καλή ομάδα, αλλά θα πρέπει να προσέξει πολύ».

Για το τι πρέπει να περιμένει η Κροατία στον επαναληπτικό: «Είναι δύσκολο να παίζεις στην Ελλάδα. Η Ελλάδα παίζει καλύτερα όταν είναι να υπερασπισθεί κάτι. Αν η Κροατία έχει κερδίσει στο πρώτο ματς, τότε οι Ελληνες θα αναγκαστούν να ανοιχτούν και τότε θα είναι όλα πιο εύκολα. Είμαι πολύ αισιόδοξος, είμαι βέβαιος ότι η Κροατία θα πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.