Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Άρσεναλ «βύθισε» την Έβερτον

Πρέμιερ Λιγκ: Η Άρσεναλ «βύθισε» την Έβερτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/10/2017 18:21
Η Άρσεναλ διέλυσε με 5-2 την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» και την άφησε κάτω στη ζώνη του υποβιβασμού! Δύσκολα τα πράγματα για τον Ρόναλντ Κούμαν.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Άρσεναλ ισοπέδωσε με 5-2 την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» και πήρε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ από τον περασμένο Μάιο. Οι «κανονιέρηδες» έπιασαν την Τσέλσι στην 4η θέση ενώ η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού με 8 βαθμούς σε 9 αγωνιστικές.

Η Άρσεναλ μπήκε δυνατά στο ματς, ωστόσο ο Πίκφορντ αντέδρασε σωστά στις προσπάθειες των Ράμσεϊ και Λακαζέτ. Η Έβερτον γλίτωσε το γκολ και στο 12’ πήρε το προβάδισμα με πλασέ του Ρούνεϊ, ύστερα από λάθος του Τζάκα.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 39’. Ο Πίκφορντ απέκρουσε το δυνατό σουτ του Τζάκα, όμως ο Μονρεάλ πήρε το ριμπάουντ και έφερε το σκορ στα ίσια. Στο 44’ ο Σάντσες αστόχησε απέναντι από τον Πίκφορντ, όμως στο 53’ έβγαλε σέντρα ακριβείας στον Οζίλ και ο Γερμανός με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Τα πάντα τελείωσαν στο 68’ όταν ο Γκουέγ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας την Έβερτον με παίκτη λιγότερο. Λακαζέτ (74’) και Ράμσεϊ (90’) ανέβασαν τον δείκτη του σκορ, με τους γηπεδούχους να μειώνουν από το πουθενά με τον Νιάς (90+3’). Ωστόσο αυτό δεν ήταν το τελικό σκορ αφού στο 90+5’ ο Σάντσες βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 5-2.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.