Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Άφρικα: Έσπασε το… ρόδι η Νότια Αφρική

Κόπα Άφρικα: Έσπασε το… ρόδι η Νότια Αφρική

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2013 01:33
Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η διοργανώτρια, Νότια Αφρική η οποία κέρδισε με 2-0 την Αγκόλα και πήρε «κεφάλι» στον πρώτο όμιλο, εκμεταλλευόμενη και την ισοπαλία του Μαρόκου απέναντι στο Πράσινο Ακρωτήριο (1-1). «Φωτιά» ο όμιλος, όπου όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Το πρώτο παιχνίδι ξεκίνησε σε αργό τέμπο, ωστόσο μετά το πέρας της μισής ώρας, η Νότια Αφρική άνοιξε το σκορ με σουτ του Σανγκβένι ο οποίος έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και στην συνέχεια, με τον Πάρκερ να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 43’, ωστόσο στο 62’ ο Μαγιόρο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Η Ανγκόλα στην συνέχεια πίεσε για την μείωση του σκορ, με τον Μανούτσο να χάνει μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά, ωστόσο τελικώς δεν τα κατάφερε και έφυγε με «άδεια χέρια» από το γήπεδο.

Στο δεύτερο παιχνίδι, το Πράσινο Ακρωτήρι έφτασε πολύ κοντά στην πρώτη της νίκη, ωστόσο το γκολ του Ελ Αραμπί στο 79’, διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Πολύ κακή εμφάνιση στο πρώτο μέρος για το Μαρόκο εν αντιθέσει με το Πράσινο Ακρωτήρι που απείλησε την εστία του Λαμγιαγκίρι, και τελικώς κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 36’ ,με τον Πλατινί να σημειώνει το πρώτο γκολ της χώρας σε τελική φάση μεγάλου τουρνουά.

Το Μαρόκο συνέχιζε να έχει προβλήματα, με τον Ταβάρεζ να δημιουργεί κινδύνους στην άμυνα της ομάδας , ωστόσο η απάντηση ήρθε τελικώς στο 79΄όταν και ο Ελ Άραμπι με μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Τα αποτελέσματα (1ος όμιλος)


Νότια Αφρική – Αγκόλα 2-0

Μαρόκο – Πράσινο Ακρωτήρι 1-1

Βαθμολογία


Νότια Αφρική 4

Πράσινο Ακρωτήρι 2

Μαρόκο 2

Αγκόλα 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.