Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: «Καθάρισε» με δύο πέναλτι η Ρεάλ

Κύπελλο Ισπανίας: «Καθάρισε» με δύο πέναλτι η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/10/2017 00:39
Με δύο εύστοχα πέναλτι (63’ Ασένσιο, 80’ Βάθκεθ) η Ρεάλ κέρδισε με 2-0 την Φουενλαμπράδα στο «Φερνάντο Τόρες» και «καθάρισε» από το πρώτο ματς την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου. Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς οι δύο ομάδες.

Η... δεύτερη ομάδα της Ρεάλ τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Φουενλαμπράδα της 3ης κατηγορίας και χρειάστηκε δύο εκτελέσεις πέναλτι για να φύγει με τη νίκη (2-0) από το «Φερνάντο Τόρες» (σ.σ. ο Ισπανός επιθετικός γεννήθηκε στην περιοχή) στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τους «32» του Κυπέλλου.

Οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν αντιμετώπισαν το ματς σαν αγγαρεία και λίγο έλειψε να το πληρώσουν, αφού η Φουενλαμπράδα έδειχνε απειλητική στις στημένες φάσεις. Τελικώς η «βασίλισσα» κατάφερε να προηγηθεί στο 63’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ασένσιο.

Τα πάντα τελείωσαν στο 80’, με τον Λούκας Βάθκεθ να μετουσιώνει σε γκολ το αρκετά αυστηρό πέναλτι που κέρδισε ο Τεό Ερνάντεθ για τράβηγμα του Καντέλα. Ο τελευταίος είδε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε, όπως και ο Βαγιέχο στο 89’ για επικίνδυνο παιχνίδι (αυστηρή απόφαση). Η Φουνελαμπράδα θα μπορούσε να κερδίσει πέναλτι στις καθυστερήσεις για σπρώξιμο στον Ιρίμπας, με τον διαιτητή όμως να δείχνει «παίζετε» και να σφυρίζει τη λήξη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.