Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: 7x7 η Βαλένθια, στο 90+1’ η Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: 7x7 η Βαλένθια, στο 90+1’ η Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/11/2017 20:08
Η αήττητη Βαλένθια κέρδισε με 3-0 την Λεγκανές στο «Μεστάγια», έφτασε τις 7 σερί νίκες και μείωσε προσωρινά στο -1 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Νίκη στο 90+1’ για Ατλέτικο, 1-0 την Λα Κορούνια.

Συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία της η Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες» κέρδισαν με 3-0 την Λεγκανές στο «Μεστάγια» και έφτασαν τις 8 σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Το σκορ άνοιξε ο Ντάνι Παρέχο, με όμορφη εκτέλεση φάουλ στο 14ο λεπτό, ενώ ακολούθησαν κάποιες σωτήριες επεμβάσεις του Νέτο. Οι γηπεδούχοι κράτησαν το μηδέν και στο 71’ «κλείδωσαν» το ματς με τον Ροντρίκο. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 82’ ο Μίνα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Η Βαλένθια έφτασε τις 7 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, που είναι η καλύτερη επίδοση της ιστορίας της σε ξεκίνημα οποιασδήποτε σεζόν! Πάντως, ο Σιμόνε Τζάτζα χάλασε το κλίμα λίγο πριν το φινάλε, αφού όταν έμαθε ότι έγινε αλλαγή, τσατίστηκε και έφυγε από τον πάγκο, διώχνοντας το χέρι του Μαρθελίνο.

Στο 90+1’ η Ατλέτικο

Από την άλλη, η Ατλέτικο πέρασε με 1-0 από την έδρα της Λα Κορούνια χάρη σε απευθείας φάουλ του Τόμας στο 90+1’.

Οι «ροχιμπλάνκος» ήταν απογοητευτικοί για ακόμα ένα ματς, με τον Γκριεζμάν να μένει μακριά από τα γκολ για 7ο διαδοχικό ματς. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε αδυνατούσε να απειλήσει όμως βρήκε τη λύση στις καθυστερήσεις χάρη σε απευθείας φάουλ του Τόμας.

Με τη νίκη, οι Μαδριλένοι έφτασαν τους 23 βαθμούς και ανέβηκαν προσωρινά στην 3η θέση με -5 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.