Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έκαναν... κηδεία για την Μόντενα οι οπαδοί της

Έκαναν... κηδεία για την Μόντενα οι οπαδοί της

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2017 23:40
Η Μόντενα μετά από 105 χρόνια ιστορίας κήρυξε πτώχευση και αποβλήθηκε από τη Serie C. Οι οπαδοί της πάντως δεν έχασαν το χιούμορ τους καθώς βγήκαν στους δρόμους κουβαλώντας ένα… φέρετρο στα χρώματα του συλλόγου.

Η άλλοτε ομάδα της Serie A, Μοντένα κήρυξε πτώχευση τη Δευτέρα (6/11), αδυνατώντας να εκπληρώσει τις οικονομικές της υποχρεώσεις. Η ιταλική ομάδα βρίσκονταν χωρίς γήπεδο αφού δεν κατάφερε να πληρώσει τους λογαριασμούς, ενώ οι ποδοσφαιριστές των «καναρινιών» παραμένουν απλήρωτοι από τον περασμένο Ιούλιο!

Οι διοικούντες δεν κατάφεραν να βρουν αγοραστή για την πώληση του συλλόγου, ενώ οι παίκτες αρνήθηκαν να κατέβουν σε αγώνα της Serie C για 4ο διαδοχικό ματς, με αποτέλεσμα ο σύλλογος να αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Η Μόντενα ιδρύθηκε το 1912 και έχει αγωνιστεί 13 φορές στο πρωτάθλημα της Serie A. Μάλιστα, έχει στην κατοχή της δύο Άγγλο-Ιταλικά Κύπελλα από τη δεκαετία του 80.

Για τους φίλους της ομάδας πάντως, η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη αντιμετωπίστηκε με χιούμορ, καθώς βγήκαν στους δρόμους κουβαλώντας ένα φέρετρο στα χρώματα του συλλόγου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.