Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γ’ Εθνική:  Με ανατροπή ο Ηρακλής (video)

Γ’ Εθνική: Με ανατροπή ο Ηρακλής (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/11/2017 18:11
Ο Ηρακλής κέρδισε με ανατροπή (2-1) στην έδρα του ΑΟ Καρδιάς και συνεχίζει την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Την 3η σερί νίκη του πήρε ο Ηρακλής, ο οποίος πέρασε με 2-1 από την έδρα του ΑΟ Καρδιάς. Ο «Γηραιός» έμεινε αήττητος για 6ο σερί ματς, έφτασε τους 14 βαθμούς σε 7 αγώνες και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο που δυσκόλευε αρκετά τις προσπάθειες των δυο ομάδων, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 11ο λεπτό, με τον Βερνάρδο να κερδίζει στο τετ-α-τετ τον Γιούδα.

Ο Ηρακλής ανέβασε σημαντικά την απόδοση του και στο 41’ έφερε το σκορ στα ίσια με εύστοχο πλασέ του Παντελή Αθανασίου. Οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 50', με τον Ρόβα να σκοράρει από κοντά μετά από ασίστ του Παπαδόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες και για 3ο γκολ, αλλά δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» τη νίκη. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι, που έπαιζαν με δέκα από το 87’ λόγω αποβολής του Βελισσάρη, βρήκαν δίχτυα, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε γα φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα του Ηρακλή, Γιούδα.

ΑΟ Καρδίας: Παναγιωτίδης, Τσατσαρώνης, Βασιλειάδης, Μπιμπισίδης, Πολύζας, Καρυδόπουλος (76΄ Χότζα), Ξανθόπουλος, Βελισσάρης, Βερνάρδος (67΄ Ζαμουλάκης), Νικολόπουλος (76΄ Μανιός), Δημητρακόπουλος (79΄ Γιαννιώτης).

Ηρακλής: Γιούδας, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης (79΄ Κριτσιάνης), Καστριτσέας, Αθανασίου Α. (89΄ Κρυστάλλης), Αθανασίου Π., Ρόβας (90΄+3΄ Μούδιος), Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος, Υφαντίδης (69΄ Στεφανής), Καραντασιάδης.

Όλο το ματς:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.