Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Νέα «σφαλιάρα» για Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: Νέα «σφαλιάρα» για Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/11/2017 23:59
Η Ντόρτμουντ ηττήθηκε με 2-1 στην Στουτγκάρδη, γνώρισε 3η σερί ήττα και συνεχίζει τον… κατήφορο στην βαθμολογία της Μπουντεσλίγκα.

Μακριά από τις νίκες για 5η σερί αγωνιστική έμεινε η Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί ηττήθηκαν με 2-1 στην έδρα της Στουγκάρδης και το όνειρο κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος απομακρύνεται...

Χωρίς τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για πειθαρχικούς λόγους, η ομάδα του Πέτερ Μποζ έμεινε πίσω στο σκορ στο 5ο λεπτό. Ύστερα από τραγική συνεννόηση των Μπούρκι – Μπάρτρα, ο Ακολό έκλεψε τη μπάλα και πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-0.

Η Ντόρτμουντ πίεσε ασφυχτικά για το γκολ της ισοφάρισης και στο 45+3’ έφερε το σκορ στα ίσια. Ο Σίρλε αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Γκέτσε μετά από χέρι του Παβάρ, αλλά ο Φίλιπ πήρε το «ριμπάουντ» και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο ημίχρονο ο Παπασταθόπουλος ένιωσε ενοχλήσεις και έδωσε τη θέση του στον Ζαγκαντού. Στο 51’ η Στουτγκάρδη πήρε εκ νέου το προβάδισμα με σουτ του Μπρεκάλο μέσα από την περιοχή (μεγάλη ευθύνη ο Μπούρκι), ενώ στη συνέχεια είχε μεγάλες στιγμές για ένα τρίτο τέρμα. Στον αντίποδα, η Ντόρτμουντ βρήκε δίχτυα με τον Γιαρμολένκο στο 71’ αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για χέρι.

Το 2-1 υπέρ της Στουγκάρδης έμεινε ως το φινάλε και οι Βεστφαλοί αγνοούν τη νίκη από τις 30 Σεπτεμβρίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.