Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ασταμάτητη η Σίτι, άνετες νίκες για Τσέλσι και Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Ασταμάτητη η Σίτι, άνετες νίκες για Τσέλσι και Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/11/2017 21:05
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με 2-0 από την έδρα της Λέστερ και συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία της στην Πρέμιερ Λιγκ. Άνετες νίκες για Τσέλσι (4-0 την Γουέστ Μπρομ) και Λίβερπουλ (3-0 την Σαουθάμπτον).

Για ένα ημίχρονο δυσκολεύτηκε η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Λέστερ. Με δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πήρε τη νίκη με 2-0 στο «Κίνγκ Πάουερ Στέντιουμ», έφτασε τις 9 σερί νίκες και ισοφάρισε το δικό της ρεκόρ της σεζόν 2011-12, με 34 βαθμούς σε 12 αγωνιστικές.

Οι «πολίτες» άνοιξαν το σκορ στο φινάλε του πρώτου μέρους, με τον Ζεσούς να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα ύστερα από γύρισμα του Σίλβα. Τα πάντα τελείωσαν στο 49’, με τον Ντε Μπρούιν να σκοράρει με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Άνετες νίκες για Τσέλσι και Λίβερπουλ

Στην 2η θέση με -9 από την Σίτι βρέθηκε η Τσέλσι, η οποία πέρασε με το άνετο 4-0 από την έδρα της Γουέστ Μπρομ. Στο 17’ ο Μοράτα σκόραρε από κοντά μετά από ενέργεια του Αζάρ, ο οποίος στο 23’ έκανε το 2-0 μετά από έξοχη συνεργασία με τον Ισπανό φορ. Στο 38’ ο Μάρκος Αλόνσο «καθάρισε» το ματς, ενώ στο 62’ ο Αζάρ πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Στο -3 από την Τσέλσι διατηρήθηκε η Λίβερπουλ, η οποία κέρδισε με 3-0 την Σαουθάμπτον στο «Άνφιλντ». Ο Σαλάχ με δύο γκολ στο πρώτο μέρος (31’, 41’) έδωσε από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων στους «κόκκινους», με τον Κουτίνιο (68’) να διαμορφώνει το τελικό 3-0 στο 68'.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έφτασε τους 22 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 5η θέση με Άρσεναλ και Μπέρνλι. Η τελευταία επικράτησε με 2-0 της Σουόνσι στο «Τερφ Μουρ» και συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία. Τέλος, η Μπόρνμουθ διέλυσε με 4-0 την Χάντερσφιλντ, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γουίλσον, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.