Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Θρίαμβος για Λειψία στο Μονακό

Τσάμπιονς Λιγκ: Θρίαμβος για Λειψία στο Μονακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/11/2017 01:05
Η Λειψία διέλυσε με 4-1 την Μονακό στο Πριγκιπάτο και θα δώσει μάχη με την Πόρτο για την 2η θέση. Εκτός Ευρώπης η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Λειψία το παιχνίδι με την Μονακό στο Πριγκιπάτο. Οι «ταύροι» πήραν εμφατική νίκη με 4-1 στο «Λουί Ντε» και έμειναν ζωντανοί για την 2η θέση, αφήνοντας εκτός τους περσινούς ημιφιναλίστ.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά προβλήματα των Μονεγάσκων και «σφράγισαν» τη νίκη από το πρώτο μέρος. Στο 6’ ο Ζέμερσον υπέπεσε σε αυτογκόλ για το 0-1, ενώ στο 9’ έκανε το λάθος και ο Βέρνερ σκόραρε από κοντά για το 0-2. Ο Γερμανός πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ στο 31’, «γράφοντας» το 0-3 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Στο 43’ ο Φαλκάο με κεφαλιά μείωσε σε 1-3, αλλά στο 45’ ο Κεϊτά με τρομερή ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Η Λειψία έφτασε τους 7 βαθμούς όσους έχει και η Πόρτο, η οποία όμως υπερτερεί σε ισοβαθμία με τους Γερμανούς.

Την τελευταία αγωνιστική οι «ταύροι» υποδέχονται την πρωτοπόρο Μπεσίκτας, ενώ η Πόρτο θα παίξει με την ουραγό Μονακό στο «Ντραγκάο». Οι Μονεγάσκοι έμειναν οριστικά εκτός Ευρώπης, αφού δεν έχουν μαθηματικές ελπίδες ούτε για την 3η θέση.

Η βαθμολογία:


1. Μπεσίκτας 11 (9-4)
2. Πόρτο 7 (10-8)
3. Λειψία 7 (9-9)
4. Μονακό 2 (4-11)

Τελευταία αγωνιστική (6/12):

Λειψία – Μπεσίκτας, Πόρτο - Μονακό

Όλα τα γκολ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.