Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά για Ατρόμητο και Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά για Ατρόμητο και Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/11/2017 21:41
Αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, ο Παναθηναϊκός των πολλών απουσιών ισοφάρισε σε 1-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ενώ έχασε ευκαιρίες για τη νίκη, κυρίως μετά την αποβολή του Κιβρακίδη στο 68'. Αρκετές φωνές για τη διαιτησία του Μάνταλου.

Σ’ ένα παιχνίδι με ένταση, νεύρα και πολλά διαιτητικά λάθη, Ατρόμητος και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Περιστέρι (3’ Ντάουντα/30’ Μολίνς) και μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας.

Οι «πράσινοι» αν και με παίκτη παραπάνω δεν κατάφεραν να πάρουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους, έχοντας βέβαια αρκετά παράπονα για τις αποφάσεις του Μάνταλου, μιας και φωνάζουν για δύο πέναλτι αλλά και για αποβολή του Χατζηισαϊα για φτύσιμο στον Μολίνς.. Από την πλευρά τους, οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν νωρίς και είχαν σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μισάωρο, ωστόσο έπεσαν πάνω στον Διούδη. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν και αυτοί για πέναλτι στο 90+4’, όμως ο Μάνταλος έδειξε «παίζετε».

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης λόγω των πολλών απουσιών άλλαξε κατά τα 7/11 την ενδεκάδα του ντέρμπι με την ΑΕΚ, δίνοντας φανέλα βασικού σε Διούδη και Αυλωνίτη. Ο Παναθηναϊκός βρίσκονταν σε… άλλο γήπεδο στο ξεκίνημα και ο Ατρόμητος το εκμεταλλεύτηκε άμεσα, ανοίγοντας το σκορ στο 3ο λεπτό με δυνατό βολέ του Ντάουντα.
Οι «πράσινοι» έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο, ωστόσο ο Διούδης δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να ξεφύγουν στο σκορ. Στο 14’ ο Έλληνας πορτιέρο έδιωξε με τα ακροδάχτυλα το σουτ του Βασιλακάκη, ενώ στο 15’ είπε «όχι» σε σουτ του Ντάουντα. Στο 27’ ο Διούδης φώναξε ξανά «παρών», διώχνοντας σε κόρνερ το απευθείας φάουλ του Ουάρντα.Τέσσερα λεπτά νωρίτερα (23’) ο Ρισβάνης ανέτρεψε τον Μολίνς στην περιοχή, όμως ο Σουηδός έπεσε σε δεύτερο χρόνο και ο Μάνταλος έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι. Τελικά στο 29’ το «τριφύλλι» κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Άλτμαν από τον Χατζισαία. Η εκτέλεση του Μολίνς δεν ήταν καλή, όμως ο Γιαννιώτης δεν κατάφερε να αποκρούσει και οι «πράσινοι» έφεραν το σκορ στα ίσια.

Το γκολ αφύπνισε τους φιλοξενούμενους, που στο 41’ ζήτησαν νέο πέναλτι σε ανατροπή του Άλτμαν από τον Γιαννούλη. Μάλιστα η απόφαση του Μάνταλου προκάλεσε την έκρηξη του «τριφυλλιού» στο twitter: «Καθαρό πέναλτι στον Άλτμαν στο 41' κάνει ο Γιαννούλης.... ο Μάνταλος δίνει κίτρινη στον Άλτμαν!! Ομορφιές!!».

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ουζουνίδης πέρασε στο ματς τον Χίλιεμαρκ αντί του τραυματία. Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά και στο 48’ είχε δοκάρι με μακρινή βολίδα του Μάντσον (βρήκε τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα ο Διούδης). Τέσσερα λεπτά μετά ο Μάντσον έβγαλε τον Ουάρντα σε θέση βολής, όμως ο Αιγύπτιος δεν έκανε καλό τελείωμα.

Στο 61’ ο Παναθηναϊκός δικαιούται να φωνάζει για αποβολή του Χατζηισαία, ο οποίος έφτυσε τον Μολίνς. Ο παίκτης του Ατρομήτου γλίτωσε την κόκκινη, όχι όμως και ο Κιβρακίδης ο οποίος αποβλήθηκε στο 68’ για σκληρό φάουλ στον Λουντ.

Οι «πράσινοι», με την είσοδος του Τσάβες (επέστρεψε μετά από δύο μήνες), έγιναν πιο απειλητικοί, ωστόσο δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα. Δυο σουτ του Αργεντινού που βρήκαν σε σώματα ήταν όλες κι όλες οι στιγμές του Παναθηναϊκού. Ο Ατρόμητος κράτησε το 1-1 ως το φινάλε και μάλιστα στο 90+4’ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ουάρντα μετά από μαρκάρισμα του Αυλωνίτη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.