Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρόκα: «Η καλύτερη ομάδα ως τώρα η ΑΕΚ»

Ρόκα: «Η καλύτερη ομάδα ως τώρα η ΑΕΚ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/11/2017 00:13
Ο Μανουέλ Ρόκα εκθείασε την ποιότητα της ΑΕΚ, την οποία χαρακτήρισε ως την καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του Πλατανιά στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήρθαμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω όσον αφορά τον εαυτό μας. Ήξερα ότι ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσεις το μηδέν και να πάρεις τον βαθμό. Ηθελα να μεταφέρω στους παίκτες ότι έχουμε πολλά να κερδίσουμε και να σκεφτόμαστε σαν ομάδα και σε επίθεση και σε άμυνα. Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και ήταν δύσκολο να πάρεις αποτέλεσμα. Ήθελα να έχουμε μια αρχή στην οργάνωση και στο τακτικό κομμάτι. Κρατήσαμε καλά στο πρώτο μέρος, παρότι η διαφορά ήταν μεγάλη. Ήξερα ότι μπορούμε να κρατήσουμε το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ήρθε το γκολ και μετά δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε με τις αλλαγές. Αυτό ήταν το ματς, όπου δίκαια νίκησε η ΑΕΚ. Έκανε ένα καλό παιχνίδι παρά την κούραση από τα συνεχόμενα ματς που είχε», υποστήριξε αρχικά.

Για την εικόνα του Πλατανιά και την αλλαγή σε σχέση με πέρυσι: «Μίλησα με τον πρόεδρο και με τη διοίκηση για να διορθώσουμε το πρόβλημα των πολλών αλλαγών που έγιναν στο ρόστερ. Πρέπει να προσαρμοστούν και δεν είχαμε προσωπικότητες καθώς ένας παίκτης μπορεί να σου βάλει ένα γκολ και να φανεί καθοριστικός. Πρέπει να συνδυαστούν οι παίκτες μεταξύ τους. Αυτό είναι το βασικό που θεωρώ ότι λείπει στην ομάδα. Σε αυτό προσπαθώ, να παίξουμε όλοι μαζί. Φέτος δεν έχουμε τον παίκτη για να κάνει τη διαφορά. Αν δεν έχεις αυτό πρέπει να δουλεύεις ομαδικά».

Για το αν θεωρεί ότι η μεγαλύτερη αδυναμία του Πλατανιά είναι το γκολ: «Είναι αυτό που είπα πριν. Υπάρχουν δύο τρόποι να πάρεις βαθμούς. Να παίξεις σαν ομάδα με την ίδια φιλοσοφία και ο άλλος να προσπαθείς να κρατήσεις το μηδέν και να έχεις τρεις παίκτες με προσωπικότητα για να αλλάξουν το παιχνίδι. Η Λαμία ή ο Ατρόμητος έχουν για παράδειγμα τέτοιους παίκτες για να αλλάξουν το ματς. Εμείς είτε γιατί οι παίκτες δεν προσαρμόστηκαν είτε γιατί δεν έχουμε ομαδικότητα, δεν το βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να βρούμε καλύτερη συνεργασία μεταξύ μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.