Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Γκέλα ολκής η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Γκέλα ολκής η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/12/2017 16:37
Η Τσέλσι γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και αποχαιρετά οριστικά τις όποιες ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Αρναούτοβιτς (6’) το γκολ για τα «σφυριά».

Την 4η ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε η Τσέλσι, η οποία ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Οι «μπλε» βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ και δεν μπόρεσαν ποτέ να βρουν απάντηση, με αποτέλεσμα να κινδυνέουν να βρεθούν ακόμα στο -14 από την κορυφή.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, ωστόσο στο 6’ η Γουέστ Χαμ έφυγε γρήγορα στην αντεπίθεση και άνοιξε το σκορ με ωραίο τελείωμα του Αρναούτοβιτς. Οι παίκτες της Τσέλσι έχασαν όλα τα προσωπικά μαρκαρίσματα στη φάση του γκολ και στο υπόλοιπο του παιχνιδιού προσπαθούσαν –χωρίς αποτέλεσμα- να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα της Γουέστ Χαμ.

Η κατοχή των «μπλε» έφτασε μέχρι και το 87%, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο στο πρώτο μέρος. Ίδια εικόνα και στην επανάληψη, με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε να είχε μεγάλο πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι.

Οι μοναδικές αξιόλογες φάσεις της Τσέλσι ήρθαν στο δίλεπτο 83’-84’. Αρχικά ο Μοράτα αστόχησε μόνος του λίγο έξω από τη μικρή περιοχή και στη συνέχεια το σουτ του Αζάρ από πλεονεκιτκή θέση κατέληξε άουτ. Το 1-0 έμεινε ως το φινάλε και η Γουέστ Χαμ πήρε μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» αφού αυτή ήταν η πρώτη της νίκη μετά τις 30 Σεπτεμβρίου!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.