Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε τα χειρότερα στο 88’ η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε τα χειρότερα στο 88’ η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2017 17:26
Με γκολ του Ζιρού στο 88’ η Άρσεναλ ισοφάρισε σε 1-1 την Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις» και γλίτωσε το βαθμό της ισοπαλίας.

Έσωσε τα χειρότερα η Άρσεναλ στο «Σέντ Μέρις». Οι «κανονιέρηδες» βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ κόντρα στην Σαουθάμπτον, ωστόσο με γκολ του Ζιρού στο 88’, πήραν το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) και έπιασαν προσωρινά την Λίβερπουλ στην 4η θέση.

Οι «Άγιοι» εκμεταλλεύτηκαν το λάθος του Μερτεσάκερ στο 3ο λεπτό και άνοιξαν το σκορ με τον Όστιν. Ένα λεπτό αργότερα, ο στράικερ των γηπεδούχων βρέθηκε πάλι σε θέση βολής, όμως ο Τσεχ δήλωσε «παρών».
Η Άρσεναλ ανέβασε την απόδοση της ωστόσο με εξαίρεση ένα καλό σουτ του Ράμσεϊ (32’) δεν απείλησε σημαντικά τους γηπεδούχους. Μάλιστα στο 62’, η Σαουθάμπτον είχε δοκάρι με βολίδα του Ρομέου για να διπλασιάσει τα τέρματα του.

Ο Βενγκέρ αποφάσισε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του και τελικά οι «κανονιέρηδες» έφεραν το σκορ στα ίσια λίγο πριν το φινάλε. Ο Ζιρού πήρε τη θέση του Λακαζέτ και στο 88’ διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 1-1! Ο Γάλλος στράικερ της Άρσεναλ ισοφάρισε το ρεκόρ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, έχοντας πλέον μετρήσει 17 γκολ ως αλλαγή σε παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.