Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Ο Σωκράτης ανέστησε την Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: Ο Σωκράτης ανέστησε την Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/12/2017 23:56
Με τον Παπασταθόπουλο να βρίσκει δίχτυα, η Ντόρτμουντ πέρασε με 2-0 από την έδρα της Μάιντς και επέστρεψε στις νίκες μετά από οχτώ αγωνιστικές. Σκόραρε και ο Παπαδόπουλος αλά δεν ήταν αρκετό για το Αμβούργο.

Τέλος στο αρνητικό της σερί έβαλε η Ντόρτμουντ. Στο ντεμπούτο του Πέτερ Στέγκερ, οι Βεστφαλοί πήραν την νίκη (2-0) στην έδρα της Μάιντς, με τον Σωκράτη να ανοίγει τον δρόμο προς τη νίκη.

Ο Έλληνας αμυντικός σκόραρε με ωραίο σκαστό σουτ (55’) και έβαλε τις βάσεις για το διπλό, το οποίο «σφραγίστηκε» στο 89’ με το γκολ του Καγκάβα.

Δεν έφτανε ο Παπαδόπουλος για το Αμβούργο, νέα απώλεια για Λειψία

Από την άλλη, το γκολ του Κυριάκου Παπαδόπουλου δεν ήταν αρκετό για το Αμβούργο, το οποίο γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Άιντραχτ.

Ο Έλληνας στόπερ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 9ο λεπτό, όμως η Άιντραχτ έφερε… τούμπα το ματς πριν το ημίχρονο με τα γκολ των Βολφ (16’) και Γκατσίνοβιτς (24’). Το 2-1 έμεινε ως το φινάλε και η ομάδα της Φρανκφούρτης ισοβαθμεί με την Ντόρτμουντ στην 4η θέση.

Από την άλλη, η Λειψία έμεινε στο 1-1 με την Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας και έδωσε την ευκαιρία στην Μπάγερν να ξεφύγει ακόμα και με +10 στην κορυφή. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Φερχέγκ στο 15’, όμως, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Χάλστενμπεργκ στο 52’. Η Βόλφσμπουργκ είχε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, όμως το 1-1 έμεινε ως το φινάλε.

Απώλεια και για την Γκλάντμπαχ, η οποία ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Φράιμπουργκ και έχασε την ευκαιρία να ανέβει προσωρινά στην 2η θέση. Μετά την επική ανατροπή στην Κολωνία (3-4), οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με πέναλτι του Πέτερσεν (20’), με αποτέλεσμα να ξεφύγουν από τις επικίνδυνες θέσεις


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.