Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέα διάρρηξη στο σπίτι του Καρσελά, ξέσπασε ο Εμενίκε

Νέα διάρρηξη στο σπίτι του Καρσελά, ξέσπασε ο Εμενίκε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/12/2017 21:25
Θύμα διάρρηξης έπεσε ακόμα ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τον Μεχντί Καρσελά, ο οποίος έζησε για δεύτερη φορά το σοκ της διάρρηξης μέσα σε ενάμιση μήνα. Δείτε το ποστ του Εμενίκε στο twitter.

Συνεχίζονται οι διαρρήξεις σε σπίτια ποδοσφαιριστών στα νότια προάστια, αφού τη Δευτέρα (11/12) έγινε δεύτερη διάρρηξη στην οικεία του Μεχντί Καρσελά μέσα σε διάστημα ενάμιση μήνα!

Σύμφωνα με την Αστυνομία το απόγευμα της Δευτέρας (11/12) οι δράστες, παραβιάζοντας παράθυρο του 2ου ορόφου, εισήλθαν στην τριώροφη μεζονέτα, όπου διαμένει ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, στη Βούλα και αφού ερεύνησαν τους χώρους, αφαίρεσαν κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα μεγάλης χρηματικής αξίας.

Ο Καρσελά έζησε για δεύτερη φορά το σοκ της διάρρηξης καθώς η πρώτη φορά που μπήκαν κλέφτες στο σπίτι του ήταν στις 30 Οκτωβρίου. Τότε, του πήραν ένα χρηματοκιβώτιο, αλλά τώρα οι πληροφορίες αναφέρουν πως η διάρρηξη είχε ακόμα μεγαλύτερες ζημιές.

Υπενθυμίζεται ότι θύματα της σπείρας τους τελευταίους μήνες έχουν πέσει οι Ελαμπντελαουί, Οτζίτζα Οφόε, Εμενίκε, Αραούχο, Ντέμης Νικολαΐδης και Νταμίρ Κάναντι, ενώ απόπειρα είχε γίνει και στην οικία του Σίλβιο Προτό.

Εμενίκε: «Δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ, είναι ντροπή»

Η είδηση έγινε γνωστή λίγες ώρες μετά την τοποθέτηση του Εμάνουελ Εμενίκε στο twitter, όπου ο Νιγηριανός εξέφρασε την ανησυχία του για την συχνότητα με την οποία πραγματοποιούνται διαρρήξεις στην περιοχή:

«Οι ξένοι παίκτες είναι θύματα ληστείας σχεδόν καθημερινά στην Αθήνα και ουδείς ενδιαφέρεται. Από την ημέρα που έγινε η κλοπή στο σπίτι μου, άλλοι πέντε ποδοσφαιριστές ήταν θύματα ληστείας και ουδείς ενδιαφέρεται μέχρι να σκοτώσουν κάποιους. Στο σπίτι μου δεν μπορώ να κοιμηθώ ολόκληρη νύχτα, είναι ντροπή» έγραψε ο Εμενίκε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.