Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Απώλειες για Λίβερπουλ και Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Απώλειες για Λίβερπουλ και Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/12/2017 00:54
Η Λίβερπουλ «κόλλησε» στο 0-0 με την Γουέστ Μπρομ στο «Άνφιλντ» και γνώρισε δεύτερη σερί απώλεια. Εκτός τετράδας η Άρσεναλ, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Λίγες μέρες μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Έβερτον (1-1), η Λίβερπουλ «κόλλησε» στο 0-0 με την Γουέστ Μπρομ στο «Άνφιλντ»και έχασε νέο έδαφος στη μάχη της τετράδας.

Ο Γιούργκεν Κλοπ επανέφερε τους Κουτίνιο, Φιρμίνο, Μανέ και Σαλάχ στην 11άδα ωστόσο οι «κόκκινοι» τα βρήκαν σκούρα απέναντι στο αμυντικό πλάνο των «μπάγκις». Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το γκολ στο 30’ έχοντας δοκάρι με μακρινό σουτ του Ρόμπσον-Κανού.

Στην επανάληψη η Λίβερπουλ πίεσε περισσότερο, όμως δεν κατάφερε να βρει το πολυπόθητο γκολ. Ο Κλοπ πέρασε στο ματς τον Σολάνκε, ο οποίος είχε ακυρωθέν γκολ (ακυρώθηκε για χέρι) και χαμένη ευκαιρία πάνω στη γραμμή στο 80ο λεπτό! Το 0-0 έμεινε μέχρι και το φινάλε και οι «κόκκινοι» ισοβαθμούν στην 4η θέση με Τότεναμ και Μπέρνλι.

Νέα απώλεια για Άρσεναλ, «τρένο» η Λέστερ

Από την άλλη, Γουέστ Χαμ και Άρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου . Οι «κανονιέρηδες» έμειναν μακριά από τις νίκες για 3ο σερί ματς και υποχώρησαν στην 7η θέση.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, είχε δοκάρι με τον Ιβόμπι και ευκαιρίες με Οζίλ και Ζιρού για να ανοίξει το σκορ, ωστόσο η Γουέστ Χαμ κράτησε το μηδέν. Στο τελευταίο τέταρτο τα «σφυριά» ανέβασαν σημαντικά την απόδοση τους και στο 90’ είχαν δοκάρι με τρομερό σουτ του Τσιτσαρίτο. Το 0-0 έμεινε ως το φινάλε και η Άρσεναλ υποχώρησε από την τετράδα.

Στα άλλα ματς, η Λέστερ του Κλοντ Πιέλ διέλυσε με 4-1 την Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις», έφτασε τις 4 σερί νίκες και βρίσκεται στο -5 από την τετράδα! Πρωταγωνιστής για τις «αλεπούδες» ήταν ο Οκαζάκι, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (32’, 69’) και μοίρασε την ασίστ στο γκολ του Μαχρέζ (11’).

Την ανοδική της πορεία συνεχίζει και η Έβερτον, η οποία πέρασε με 1-0 από την έδρα της Νιούκαστλ χάρη στο γκολ του Ρούνεϊ (27’). Η ομάδα του Σαμ Αλαρντάις ανέβηκε στην 10η θέση, ενώ αντίθετα οι «καρακάξες» βρίσκονται στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.