Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ετοιμάζει βαλίτσες για Κίνα ο Μαστσεράνο

Ετοιμάζει βαλίτσες για Κίνα ο Μαστσεράνο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/12/2017 00:09
Βαλίτσες για Κίνα ετοιμάζει ο Χαβιέρ Μαστσεράνο, καθώς σύμφωνα με την «Sport» ο Αργεντινός έχει έρθει σε συμφωνία με την Χεμπέι Φόρτσουν για να συνεχίσει την καριέρα του στο κινεζικό πρωτάθλημα.

Παρελθόν από την Μπαρτσελόνα αναμένεται να αποτελέσει τον Ιανουάριο ο Χαβιέρ Μαστσεράνο. Όπως αποκαλύπτει η καταλανική «Sport», ο Αργεντινός αμυντικός έχει έρθει σε συμφωνία με την κινεζική Χεμπέι Φόρτσουν και οι Καταλανοί βρίσκονται ήδη στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Ο 33χρονος, που ζήτησε από την Μπαρτσελόνα να ανάψει το «πράσινο φως» για την παραχώρηση του, έχει έρθει σε συμφωνία για συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 7 εκατ. ευρώ, ενώ οι «μπλαουγκράνα» θα βάλουν στα ταμεία τους περίπου 6 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτό του Γέρι Μίνα. Η Μπαρτσελόνα έχει έρθει σε συμφωνία με την Παλμέιρας για την απόκτηση του 22χρονου Κολομβιανού αμυντικού το καλοκαίρι έναντι 9 εκατ. ευρώ, ωστόσο οι Καταλανοί εξετάζουν το ενδεχόμενο αγοράς του ποδοσφαιριστή τον Γενάρη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.