Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στην κορυφή του κόσμου η Ρεάλ

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στην κορυφή του κόσμου η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/12/2017 20:57
Με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρονάλντο (53’) η Ρεάλ κέρδισε με 1-0 την Γκρέμιο και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων για 2η σερί χρονιά και 3η συνολικά.

Παγκόσμια πρωταθλήτρια για το 2017 στέφθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης! Η «βασίλισσα» κέρδισε με 1-0 την Γκρέμιο στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που διεξήχθη στο Άμπου Ντάμπι και κατέκτησε το τρόπαιο για 2η σερί χρονιά και 3η συνολικά.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν είχε την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και πήρε τη νίκη χάρη σε εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρονάλντο στο 53ο λεπτό. Ο Πορτογάλος άσος έφτασε τα 7 γκολ στο θεσμό και ισοφάρισε τα 7 γκολ του Πελέ σε Διηπειρωτικά!

Η Ρεάλ δεν έπιασε υψηλή απόδοση στο πρώτο μέρος, ωστόσο στην επανάληψη ανέβασε την απόδοση της και εκτός από το γκολ είχε δοκάρι (65’ Μόντριτς) και σημαντικές ευκαιρίες με Ρονάλντο (82’) και Μπέιλ (83’) για ένα δεύτερο τέρμα. Η Γκρέμιο, που έπαιζε χωρίς τον αστέρα της, Αρτούρ (σ.σ. ακούγεται για Ρεάλ και Μπαρτσελόνα), δεν κατάφερε να φανεί απειλητική, τελειώνοντας το ματς χωρίς σουτ στην εστία.

Με τη νίκη της, η «βασίλισσα» έφτασε στις τρεις κατακτήσεις Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, έχοντας στην κατοχή της και τρία Διηπειρωτικά, έφτασε συνολικά τους 6 παγκόσμιους τίτλους.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.