Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Πάρτι στο χιόνι η ΑΕΛ

Κύπελλο Ελλάδας: Πάρτι στο χιόνι η ΑΕΛ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/12/2017 17:09
Με δύο γκολ του Ναζλίδη κι ένα του Λεοζίνιο, η ΑΕΛ επικράτησε με 3-0 της Ξάνθης στο χιονισμένο «AEL FC Arena» κι έκανε τεράστιο βήμα πρόκρισης για τους «8» του Κυπέλλου.

Με το ενάμιση πόδι στα προημιτελικά του Κυπέλλου βρίσκεται η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» νίκησαν με 3-0 την Ξάνθη στη Λάρισα και είναι αγκαλιά με την πρόκριση.

Ο παγετός που υπήρχε στο γήπεδο δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειές των ποδοσφαιριστών, όμως η ΑΕΛ κατάφερε να πάει στο ημίχρονο με προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη σε ισάριθμα γκολ του Ναζλίδη. Στο 27’ ο Έλληνας άσος μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Ντέλετιτς, ενώ στο 32’ ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε το σουτ του Αγκάνοβιτς, όμως ο Ναζλίδης πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό πλασέ «έγραψε» το 2-0.

Η Ξάνθη είχε και αυτή τη δική της μεγάλη ευκαιρία στο 16ο λεπτό, με τον Σιλά όμως να σημαδεύει το δοκάρι με σέντρα-σουτ. Οι Ακρίτες βγήκαν μπροστά στο δεύτερο μέρος και είχαν δύο καλές στιγμές με σουτ του Σιλά (57’) και κεφαλιά του Σβάρνα (59’) για να πετύχουν εκτός έδρας γκολ.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και στο 83’ η ΑΕΛ «άγγιξε» το 3ο γκολ με τον Περόνε, ο οποίος νικήθηκε στο τετ-α-τετ με τον Ζίβκοβιτς. Ωστόσο στο 90’ ο νεοεισελθόντας Λεοζίνιο σκόραρε με πλασέ εντός περιοχής και έδωσε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στους «βυσσινί».

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Αγκάνοβιτς (77' Περόνε), Ντέλετιτς (90' Ντέλετιτς), Κριζμάν (85' Μασούρας), Ναζλίδης

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδη, Ντε Λούκας (54' Μελιόπουλος), Λουσέρο (61' Κάστρο), Μεχία, Κασάδο, Λισγάρας, Γέντρισεκ, Σβάρνας, Σιλά, Φασίδης (83' Κίκε)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.