Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η Εσπανιόλ «ξέρανε» την Ατλέτικο στο 88’

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η Εσπανιόλ «ξέρανε» την Ατλέτικο στο 88’

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/12/2017 01:58
Με γκολ του Σέρχιο Γκαρθία στο 88’ η Εσπανιόλ κέρδισε με 1-0 την Ατλέτικο στο «Κορνέγια Ελ Πρατ» και έσπασε το αήττητο των «ροχιμπλάνκος» στο πρωτάθλημα.

Με ήττα αποχαιρετά το 2017 η Ατλέτικο. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Εσπανιόλ και έχασε την ευκαιρία να μειώσει προσωρινά στο -3 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα των Μαδριλένων στο πρωτάθλημα και η πρώτη σε εκτός έδρας ματς της Πριμέρα Ντιβιζιόν μετά από τις 12 Δεκεμβρίου του 2016 (3-0 από Βιγιαρεάλ).

Οι Καταλανοί είχαν την πιο κλασσική ευκαιρία στο πρώτο μέρος, καθώς στο 19’ ο Μπαπτιστάο βρέθηκε απέναντι από τον Όμπλακ, όμως το τελείωμα του ήταν απογοητευτικό. Έξι λεπτά μετά ο πορτιέρο της Ατλέτικο έδιωξε σε κόρνερ το ψηλοκρεμαστό σουτ του Σίλβα Λόπεθ ενώ στο 68’ το πλασέ του Σέρχιο Γκαρθία μέσα από την περιοχή πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Δύο λεπτά μετά, οι «ροχιμπλάνκος» κατάφεραν να σκοράρουν με κεφαλιά του Γκοντίν, όμως το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Ουρουγουανού. Η Ατλέτικο δεν κατάφερε να βρει τη λύση και το πλήρωσε στο 88’. Μετά από αντεπίθεση, ο Πιάτι βρήκε τον Γκρανέρο, αυτός γύρισε υπέροχα στον Σέρχιο Γκαρθία και αυτός με πλασέ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 1-0.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.