Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τρένο δίχως φρένα η Μάντσεστερ Σίτι!

Πρέμιερ Λιγκ: Τρένο δίχως φρένα η Μάντσεστερ Σίτι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/12/2017 19:22
Με πρωταγωνιστή τον Αγκουέρο (δύο γκολ, μια ασίστ) η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 4-0 την Μπόρνμουθ στο «Έτιχαντ» και έφτασε τις 17 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, διευρύνοντας και άλλο το ιστορικό ρεκόρ της.

Αξέχαστα Χριστούγεννα θα κάνει η Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα των ρεκόρ του Πεπ Γκουαρδιόλα ισοπέδωσε με 4-0 την Μπόρνμουθ στο «Έτιχαντ» και έκανε το 17x17 στην Πρέμιερ Λιγκ! Οι «πολίτες» ξέφυγαν προσωρινά με +14 από την 2η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το μοναδικό που μένει να φανεί είναι αν θα κατακτήσει αήττητη τον τίτλο!

Τις τελευταίες ημέρες ξένα δημοσιεύματα παρουσίαζαν τον Σέρχιο Αγκουέρο δυσαρεστημένο από τη διαχείριση του Πεπ Γκουαρδιόλα και χαρακτήριζαν αμφίβολο το μέλλον του στην ομάδα. Ωστόσο ο Αργεντινός έδωσε τη δική του απάντηση και με δύο γκολ οδήγησε την Σίτι στην 17η σερί νίκη.

Ο 29χρονος άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό με κεφαλιά-ψαράκι, ενώ στο 59’ έδωσε την ασίστ στον Στέρλινγκ για το 2-0. Οι «πολίτες» έριξαν το ρυθμό ωστόσο αυτό δεν τους εμπόδισε να πετύχουν άλλα δύο τέρματα. Στο 79’ ο Αγκουέρο πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ για το 3-0, ενώ στο 85’ ο Νταλίνο έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, σκοράροντας λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.