Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Santa… Kane!

Πρέμιερ Λιγκ: Santa… Kane!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/12/2017 21:34
Με χατ-τρικ του Χάρι Κέιν η Τότεναμ πέρασε με 3-0 από την έδρα της Μπέρνλι και μείωσε στο -1 τη διαφορά από την 4η Λίβερπουλ. Ισοφάρισε το ρεκόρ του Σίρερ ο Άγγλος επιθετικός.

Η Τότεναμ επικράτησε με 3-0 της Μπέρνλι στο «Τερφ Μουρ» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά τη βαριά ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πετεινοί» έφτασαν τους 34 βαθμούς, ξεπέρασαν την αντίπαλο τους στη βαθμολογία και έπιασαν την Άρσεναλ στην 5η θέση, όντας στο -1 από την τετράδα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Λονδρέζους ήταν ο Χάρι Κέιν, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ. Ο Άγγλος φορ ισοφάρισε το ρεκόρ του Άλαν Σίρερ με 36 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ μέσα ένα ημερολογιακό έτος και απειλεί να το σπάσει στο παιχνίδι της Τρίτης (26/12) με την Σαουθάμπτον. Παράλληλα έφτασε τα 53 γκολ σ’ όλες τις διοργανώσεις μέσα στο 2017 και θέλει άλλα δύο για να ξεπεράσει την επίδοση του Λιονέλ Μέσι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Τότεναμ, αφού στο 7o λεπτό ο Ντέλε Άλι κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Λονγκ (αρκετά αυστηρή απόφαση) και ο Κέιν δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα. Η Μπέρνλι δεν κατάφερε να αντιδράσει και ο Άγγλος επιθετικός «κλείδωσε» το ματς στο δεύτερο μέρος με δύο εξαιρετικά τελειώματα μέσα σε δέκα λεπτά (69’, 79’).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.