Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τυφώνας... Κέιν! Ξεπέρασε Σίρερ και Μέσι

Τυφώνας... Κέιν! Ξεπέρασε Σίρερ και Μέσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/12/2017 15:43
Ο Χάρι Κέιν σκόραρε δύο φορές μέσα σε ένα ημίχρονο απέναντι στη Σαουθάμπτον και ξεπέρασε το ιστορικό ρεκόρ του Άλαν Σίρερ αλλά και τον Λιονέλ Μέσι στη λίστα των σκόρερ μέσα στο 2017!

Πραγματικός… τυφώνας ήταν ο Χάρι Κέιν μέσα στο 2017! Ο Άγγλος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι με την Σαουθάμπτον στο «Γουέμπλεϊ» και έφτασε τα 37 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ σ’ ένα ημερολογιακό έτος, ξεπερνώντας έτσι τον μεγάλο Άλαν Σίρερ, ο οποίος διατηρούσε το ρεκόρ από το 1995 με 36 τέρματα.

Μάλιστα ο Άλαν Σίρερ μέσω twitter έστειλε τα συγχαρητήριά του στον Κέιν, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είχες ένα εκπληκτικό 2017 Χάρι Κέιν. Δικαιούσαι να έχεις το ρεκόρ των γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος. Συγχαρητήρια και συνέχισε την καλή δουλειά».

Ωστόσο ο Κέιν δεν έμεινε εκεί. Ο φορ της Τότεναμ πέτυχε και δεύτερο γκολ στην αναμέτρηση με τους «Άγιους» και έφτασε τα 55 στο 2017, ξεπερνώντας την επίδοση του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σημείωσε 54 γκολ μέσα στο 2017 και μέχρι σήμερα ήταν ο πρώτος σκόρερ της χρονιάς, έχοντας νικήσει στο… νήμα τους Ρονάλντο (53), Καβάνι (53) και Λεβαντόφσκι (53).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.