Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νέες απώλειες για Μίλαν και Ρόμα

Σέριε Α: Νέες απώλειες για Μίλαν και Ρόμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/12/2017 23:48
Η Μίλαν αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Φιορεντίνα στο «Σαν Πάολο» και έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη. Απώλεια και για Ρόμα, 1-1 με Σασουόλο.

Συνεχίζει να κατρακυλά στη βαθμολογία της Σέριε Α η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι» και βρέθηκαν στην 11η θέση με 25 βαθμούς.

Ο Τζίτζι Ντοναρούμα επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια και στο φινάλε του πρώτου μέρους πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση σε σκαστή κεφαλιά του Βερετούτ. Οι «βιόλα» που ζήτησαν την αποβολή του Ρομανιόλι στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, δεν απειλήθηκαν στο πρώτο μέρος και στο ξεκίνημα της επανάληψης είχαν νέα καλή στιγμή με σουτ του Μπαντέλι (47’) όμως ο Ντοναρούμα απέκρουσε στη δεξιά γωνία.

Η Μίλαν απάντησε τέσσερα λεπτά μετά με ψηλοκρεμαστό σουτ του Σούσο, αναγκάζοντας τον Σπορτιέλο να διώξει με το ένα χέρι.

Η Φιορεντίνα κατάφερε να προηγηθεί στο 71’ όταν μετά από σέντρα του Μπιράγκι, ο Σιμεόνε νίκησε τον Μπονούτσι και με δυνατή κεφαλιά «έγραψε» το 1-0. Τρία λεπτά μετά ο Σούσο είδε τον Σπορτιέλο να του λέει ξανά «όχι», όμως ο Τσαλάλχάνογλου πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε για το τελικό 1-1.

Νέα απώλεια για Ρόμα

Από την άλλη, η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Σασσουόλο στο «Ολίμπικο», μετρώντας μόλις μια νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Οι «τζιαλορόσι», που στο πρώτο μέρος έχασαν με τραυματισμό τον Κώστα Μανωλά, προηγήθηκαν στο 31’ με τον πρώην άσο της Σασουόλο, Πελεγκρίνι. Οι «νεροβέρντι» δεν πτοήθηκαν και στο 78’ βρήκαν απάντηση με κεφαλιά του Μισιρόλι.

Το 1-1 έμεινε ως το φινάλε, αφού στο 85’ το γκολ του Φλορέντσι ακυρώθηκε για οφσάιντ του Ουντέρ που παρεμπόδισε τον Μισορόλι να μαρκάρει. Με το βαθμό η ομάδα του Ντι Φραντσέσκο έμεινε στην 4η θέση με -2 από την 3η Ίντερ αλλά είδε τις Νάπολι και Γιουβέντους να ξεφεύγουν με +9 και +8 αντίστοιχα.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.