Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Μπλόκο» της Γουέστ Μπρομ στην Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: «Μπλόκο» της Γουέστ Μπρομ στην Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/12/2017 21:02
Ο Αρσέν Βενγκέρ έκανε ιστορικό ρεκόρ, καθώς έφτασε τις 811 παρουσίες στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο η Άρσεναλ έμεινε στο 1-1 με την Γουέστ Μπρομ στο «Χόθρονς», πληρώνοντας το πέναλτι-δώρο του Τσέιμπερς στο 88’.

Για 3η σερί χρονιά η Άρσεναλ δεν κατάφερε να φύγει με νίκη από το «Χόθρονς». Οι «κανονιέρηδες» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Γουέστ Μπρομ και παρέμειναν 5οι, ενώ κινδυνεύουν να βρεθούν στην 6η θέση, σε περίπτωση νίκης της Τότεναμ απέναντι στη Σουόνσι.

Το παιχνίδι ήταν το 811ο του Αρσέν Βενγκέρ στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον Αλσατό τεχνικό να κάνει νέο ρεκόρ, αφήνοντας πίσω του τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Άρσεναλ ήταν φλύαρη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και η πρώτη της μεγάλη στιγμή σημειώθηκε στο 60’ όταν ο Λακαζέτ από θέση βολής εντός περιοχής δεν μπόρεσε να νικήσει τον Φόστερ. Δύο λεπτά μετά ο Γάλλος έκανε την κοντινή προβολή, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Το γκολ για τους «κανονιέρηδες» ήρθε στο 83’. Ο Αλέξις εκτέλεσε φάουλ από το ημικύκλιο, η μπάλα πέρασε μέσα από το τείχος και κατέληξε στα δίχτυα, με το τέρμα να χρεώνεται στον ΜακΛίν.

Η απάντηση της Γουέστ Μπρομ ήρθε πέντε λεπτά μετά. Ο Γκίμπς έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τσέιμπερς μέσα από την περιοχή και ο Μάικ Ντιν έδωσε πέναλτι. Ο Ροντρίγκες ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.