Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νικηφόρο ποδαρικό με γκολ στο 90+4’ η Λίβερπουλ!

Πρέμιερ Λιγκ: Νικηφόρο ποδαρικό με γκολ στο 90+4’ η Λίβερπουλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/1/2018 19:11
Με γκολ του Κλάβαν στο 90+4’ η Λίβερπουλ κέρδισε με 2-1 την Μπέρνλι στο «Τέρφ Μουρ» και ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της για το 2018. Ο Μανέ (61’) το πρώτο γκολ των «κόκκινων», ισοφάρισε προσωρινά στο 88’ ο Γκούντμουντσον.

Η Λίβερπουλ «φλέρταρε» με απώλεια απέναντι στη μαχητική Μπέρνλι, ωστόσο το γκολ του Κλάβαν στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε στους «κόκκινους» τη νίκη με 2-1 στο «Τερφ Μουρ». Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν εκτός αποστολής τους Κουτίνιο και Σαλάχ με μικροτραυματισμούς, έφτασαν τους 44 βαθμούς και μείωσαν προσωρινά στο -1 τη διαφορά από την 2η Τσέλσι.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ περιορίστηκε σε φλύαρη υπεροχή στο πρώτο μέρος, ωστόσο στην επανάληψη ανέβασε ρυθμούς και στο 60’ πήρε το προβάδισμα με εντυπωσιακό σουτ του Μανέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Η Μπέρνλι προσπάθησε να απαντήσει και στο 81’ είχε καλή στιγμή με γυριστό σουτ του Μπαρνς, το οποίο πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Τρία λεπτά αργότερα (84’) η Λίβερπουλ είχε δοκάρι με σουτ του Τσάμπερλεϊν, ενώ στο 85’ ο Μινιολέ απέκρουσε σωτήρια την κοντινή κεφαλιά του Βόουκς. Ωστόσο στο 88’, ο Τέιλορ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Βόουκς πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Γκούντμουντσον από κοντά έκανε το 1-1.

Όλα έδειχναν ότι αυτό θα ήταν το τελικό σκορ, ωστόσο στο 90+4’ η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει τη νίκη. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Λόβρεν πήρε την πρώτη κεφαλιά και από κοντά ο Κλάβαν έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.