Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Επιστροφή με γκολ για Ντιέγκο Κόστα (vid)

Κύπελλο Ισπανίας: Επιστροφή με γκολ για Ντιέγκο Κόστα (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/1/2018 22:43
Με τον Ντιέγκο Κόστα να σκοράρει στο ντεμπούτο του, η Ατλέτικο διέλυσε με 4-0 την Γέϊδα της 3ης κατηγορίας και πέρασε από το πρώτο ματς στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Ατλέτικο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Γέϊδα για τους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας. Οι «ροχιμπλάνκος» πήραν άνετη νίκη με 4-0 και έδωσαν διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς του «Γουάντα Μετροπολιτάνο».

Η Γέϊδα που στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Σοσιεδάδ και μάλιστα με τρομερή ανατροπή, δεν κατάφερε να σταθεί υψηλό εμπόδιο στην Ατλέτικο, που «καθάρισε» το ματς σε πέντε λεπτά. Στο 33’ ο Γκοντίν άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά, ενώ στο 37’ ο Τόρες έσπρωξε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ θα έπρεπε να ακυρωθεί για οφσάιντ.

Στο 64’ ο Ντιέγκο Κόστα φόρεσε ξανά τη ροχιμπλάνκο φανέλα μετά από 3,5 χρόνια και πέντε λεπτά μετά την είσοδο του (69’) κατάφερε να χριστεί σκόρερ, «γράφοντας» το 3-0 με κοντινή προβολή. Στις καθυστερήσεις ο Γκριεζμάν σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Στο άλλο απογευματινό παιχνίδι της ημέρας, η Αλαβές απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης με το 3-1 στην έδρα της Φορμεντέρα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.