Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Τσέκαρε το εισιτήριο για τους «8» η Ρεάλ

Κύπελλο Ισπανίας: Τσέκαρε το εισιτήριο για τους «8» η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/1/2018 01:20
Η Ρεάλ κέρδισε με 3-0 την Νουμάνθια εκτός έδρας και εξασφάλισε από το πρώτο ματς το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ισπανίας. Μπέιλ (35’ πεν.), Ίσκο (89’ πεν.) και Μαγιοράλ (90+1’) τα γκολ, με δέκα από το 60’ οι γηπεδούχοι.

Νικηφόρα ξεκίνησε το 2018 η Ρεάλ, η οποία επικράτησε με 3-0 της Νουμάνθα εκτός έδρας. Η «βασίλισσα» που παρατάχθηκε με αλλαγές και χωρίς τον Ρονάλντο, «σφράγισε» τη νίκη με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά και έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς του «Μπερναμπέου».

Η Νουμάνθια είχε την πρώτη μεγάλη στιγμή στο 13ο λεπτό, όμως το σουτ το Χιγκίνιο από θέση βολής πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Η Ρεάλ πήρε τον έλεγχο, απείλησε στο 30’ με τον Μαγιοράλ και πέντε λεπτά μετά άνοιξε το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπέιλ.

Η «βασίλισσα» είχε την υπεροχή και στο 60’απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα για πάτημα του Ντιαμάνκα στον Σεμπάγιος. Παρόλα αυτά η Νουμάνθα «άγγιξε» την ισοφάριση στο 76’, έχοντας δοκάρι με λόμπα του Πέρεθ από τη σέντρα!

Στο 84’ ο Ίσκο αστόχησε μόνος του από τη μικρή περιοχή, όμως στο 88’ ο Λούκας έπεσε πάνω στο πόδι του Μεδίνα, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι και ο Ίσκο έκανε το 2-0 από την άσπρη βούλα. Στις καθυστερήσεις ο Μαγιοράλ διαμόρφωσε το τελικό 3-0, «σφραγίζοντας» το εισιτήριο για την Ρεάλ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.