Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Περίπατος για Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Περίπατος για Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2018 19:34
Η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 3-0 την Λεβάντε στο «Καμπ Νου» και ξέφυγε ξανά με +9 από την 2η Ατλέτικο. Μέσι (12’), Σουάρες (38’) και Παουλίνιο (90+3’) οι σκόρερ.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Μπαρτσελόνα απέναντι στην Λεβάντε. Οι Καταλανοί πήραν άνετη νίκη με 3-0 στο «Καμπ Νου» και παρέμειναν αήττητοι σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Ο Λιονέλ Μέσι, στο 400ο παιχνίδι του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, άνοιξε το σκορ με τρομερό σκαστό βολέ στο 12ο λεπτό και έφτασε τα 365 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα. Στο 25’ ο Ντεμπελέ, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός μετά τον τραυματισμό του, είχε σημαντική στιγμή με σουτ εκτός περιοχής, όμως ο γκολκίπερ της Λεβάντε κράτησε το 1-0.

Το δεύτερο γκολ των Καταλάνων ήρθε στο 38’. Οι παίκτες του Βαλβέρδε έκρυψαν τη μπάλα και ο Σουάρες με πανέμορφο βολέ «έγραψε» το 2-0 και έγινε ο 4ος σκόρερ του συλλόγου με 131 γκολ, αφήνοντας πίσω τον Ριβάλντο.

Στο δεύτερο μέρος η Μπαρτσελόνα σήκωσε το πόδι από το γκάζι και ο Τερ Στέγκεν πραγματοποίησε δύο μεγάλες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Ίβι και Τζέισον . Οι Καταλανοί έκαναν διαχείριση του παιχνιδιού και στις καθυστερήσεις ο Παουλίνιο έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, κάνοντας από κοντά το 3-0 ύστερα από υπέροχη ενέργεια του Μέσι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.