Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έφτασε ο Μιραλάς, πανικός στο αεροδρόμιο: «Ευχαριστώ τον κόσμο, γύρισα σπίτι μου»! (video)

Έφτασε ο Μιραλάς, πανικός στο αεροδρόμιο: «Ευχαριστώ τον κόσμο, γύρισα σπίτι μου»! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2018 22:56
Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος γνώρισε θερμή υποδοχή από τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» που έδωσαν το «παρών» στο «Ελ. Βενιζέλος». «Ευχαριστώ τον κόσμο που δεν ξέχασε, τους έχω στη καρδιά μου», δήλωσε ο Βέλγος.

Μόνο οι υπογραφές απομένουν προκειμένου ο Κέβιν Μιραλάς να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». Ο Βέλγος άσος έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 22:30 και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως γύρισε σπίτι του:

«Ο πρόεδρος έκανε τα πάντα για να καταφέρω να γυρίσω στο σπίτι μου. Ο Ολυμπιακός δεν είναι απλά ένα κλαμπ, είναι η οικογένειά μου, το σπίτι μου. Ανυπομονώ να φορέσω ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού, να σημειώσω πολλά γκολ και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που δεν με έχει ξεχάσει. Δεν τους ξέχασα ούτε εγώ, τους έχω στην καρδιά μου και ανυπομονώ να τους χαρίσω ευχάριστες στιγμές».

Μετά τις δηλώσεις, ο Μιραλάς, συνοδευόμενος από τον Φρανσουά Μοντέστο, μπήκε στο αυτοκίνητο της ΠΑΕ , το οποίο χρειάστηκε ένα τέταρτο για να διανύσει απόσταση… 100 μέτρων. Περισσότεροι από 1500 φίλοι του Ολυμπιακού έστησαν «μπλόκο» και έκαναν τη νύχτα… μέρα, ανάβοντας δεκάδες καπνογόνα για να υποδεχτούν τον Βέλγο επιθετικό.

Η άφιξη του Μιραλάς:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.