Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Πετάει» και στο Κύπελλο ο Ατρόμητος!

Κύπελλο Ελλάδας: «Πετάει» και στο Κύπελλο ο Ατρόμητος!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/1/2018 21:58
Ο Ατρόμητος με γκολ του Καρασαλίδη (29’) πήρε νέα νίκη με 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου.

Η ομάδα-έκπληξη της φετινής σεζόν συνεχίζει ακάθεκτη και στις δύο διοργανώσεις. Μετά την εκπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα, ο Ατρόμητος πέρασε και στους «8» του Κυπέλλου, κερδίζοντας για δεύτερη φορά με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης, αυτή τη φορά στο Περιστέρι.

Οι Αρκάδες, έχοντας να ανατρέψουν το 1-0 του πρώτου αγώνα, μπήκαν δυνατά στο ματς, ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ. Στο 5’ ο Μίρκοβιτς σταμάτησε το σουτ του Μανιά από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 15’ ο γκολκίπερ του Ατρόμητου έδιωξε με υπερένταση τη κεφαλιά του Ιγκλεσίας.

Στο 24’ ο Μίρκοβιτς πραγματοποίησε ακόμα μια επέμβαση σε σουτ του Τσιλιανίδη και πέντε λεπτά μετά ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιαννούλη, ο Καρασαλίδης πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Αθανασιάδη για το 1-0.

Το γκολ… έκοψε τα πόδια των παικτών του Αστέρα και στο 34’ ο Ατρόμητος «άγγιξε» το 2-0 με φαλτσαριστό σουτ του Ουάρντα που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Το έργο ήταν αρκετά δύσκολο για τον Αστέρα Τρίπολης και έγινε ακόμα δυσκολότερο στο ξεκίνημα της επανάληψης όταν στο 55’ ο Σελίν κράτησε τον Ντιγκινί και είδε δεύτερη κίτρινη.

Δύο λεπτά νωρίτερα (53’) ο Αθανασιάδης είχε σώσει τους Αρκάδες από δεύτερο γκολ, αποκρούοντας σωτήρια το πλασέ του Γιαννούλη. Στο 58’ ο γκολκίπερ του Αστέρα έδιωξε και το σουτ του Μάντσον και κάπου εκεί το παιχνίδι «έσβησε». Οι φιλοξενούμενοι με εξαίρεση ένα γυριστό σουτ του Αντζουλά (85’) δεν κατάφεραν να απειλήσουν τον Ατρόμητο, ο οποίος έκανε σωστή διαχείριση και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.