Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Λίβερπουλ «έσπασε» το αήττητο της Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Η Λίβερπουλ «έσπασε» το αήττητο της Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2018 20:00
Αν και έδειξε (ξανά) τάσεις αυτοχειρίας, η Λίβερπουλ κέρδισε με 4-3 την Μάντσεστερ Σίτι στο «Άνφιλντ» και έσπασε το αήττητο των «πολιτών». Προηγήθηκαν με 4-1 οι «κόκκινοι» αλλά λίγο έλειψε να ισοφαριστούν στο φινάλε!

Αήττητο ήταν και πάει! Η Λίβερπουλ σταμάτησε το σερί των 30 αήττητων αγώνων (22 της τρέχουσας + 8 της περυσινής) της Μάντσεστερ Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ, επικρατώντας με 4-3 των «πολιτών» στο «Άνφιλντ».

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της, παίρνοντας το προβάδισμα στο 9ο λεπτό με δυνατό διαγώνιο σουτ του Τσάμπερλεϊν.

Η Σίτι προσπάθησε να απαντήσει, είχε καλές στιγμές με σουτ των Στέρλινγκ (20’) και Σανέ (23’) και στο 41’ ο Γερμανός έφερε το σκορ στα ίσια. O 22χρονος με τρομερή ενέργεια, προσπέρασε τους Γκόμεζ-Μάτιπ και με τρομερό σουτ, έστειλε τη μπάλα στην κλειστή γωνία του Κάριους, που είχε μεγάλη ευθύνη.

Οι «πολίτες» «άγγιξαν» την ανατροπή στο ξεκίνημα της επανάληψης (51’) έχοντας δοκάρι με κεφαλιά του Οταμέντι. Η συνέχεια άνηκε στην Λίβερπουλ, η οποία απάντησε στα δοκάρια με σέντρα-σουτ του Σαλάχ (57’) και στο 59’ πήρε το προβάδισμα με όμορφο τελείωμα του Φιρμίνο.

Στο 60’ ο Μανέ σημάδεψε το δοκάρι και ένα λεπτό μετά ο Σενεγαλέζος βρήκε δίχτυα με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, ολοκληρώνοντας την ανατροπή για την Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι καταιγιστική και στο 68’ πέτυχε τέταρτο γκολ με τρομερή λόμπα του Σαλάχ.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν πέταξε λευκή πετσέτα και στο 84’ μείωσε σε 4-2 με κοντινό πλασέ του Μπερνάρντο Σίλβα. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκουντογκάν μείωσε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, ωστόσο οι «πολίτες», παρά την πίεση τους, δεν κατάφεραν να αποφύγουν την πρώτη τους ήττα στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.