Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Μόνη στην 2η θέση η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Μόνη στην 2η θέση η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/1/2018 00:18
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-0 της Στόουκ και πέρασε μόνη στην 2η θέση της βαθμολογίας. Βαλέντσια (9’), Μαρσιάλ (38’) και Λουκάκου (72’) οι σκόρερ, αρνητικό ρεκόρ για τους φιλοξενούμενους με 50 γκολ παθητικό.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το παιχνίδι κόντρα στην Στόουκ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν τη νίκη με 3-0 στο «Όλντ Τράφορντ» και βρέθηκαν στο +3 από Λίβερπουλ, Τσέλσι, ενώ μείωσαν στο -12 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Σίτι.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό με τρομερό τελείωμα του Βαλέντσια μέσα από την περιοχή. Μετά το 1-0 η Στόουκ ανέβασε την απόδοση της και είχε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες, όμως Άιρλαντ (16’, 22’) και Τσουπό-Μοτίνγκ (25’) αστόχησαν από θέση βολής.

Σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, η Γιουνάιτεντ ήταν ουσιαστική, αφού στο 38’ πέτυχε δεύτερο γκολ με εξαιρετικό σουτ του Μαρσιάλ. Στο 45’ ο Γάλλος είχε νέα καλή στιγμή, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το δοκάρι, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ντε Χέα έδιωξε με το ένα χέρι το σουτ του Σακίρ μέσα από την περιοχή.

Ο ρυθμός έπεσε αισθητά στο δεύτερο μέρος, με την Γιουνάιτεντ να «καθαρίζει» το ματς στο 72’ με δυνατό σουτ του Λουκάκου μέσα από την περιοχή. Από την πλευρά της, η Στόουκ συνέχισε να σπαταλά ευκαιρίες, αφού στο 86’ ο Ντιουφ βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Ντε Χέα, αλλά ο Ισπανός κράτησε το μηδέν την εστία του. Το 3-0 έμεινε ως το φινάλε και οι «πότερς» έγιναν η πρώτη ομάδα στο top -5 των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων που δέχεται 50 τέρματα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.