Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζιντάν: «Δεν μπορώ να φανταστώ τη Ρεάλ χωρίς τον Ρονάλντο»

Ζιντάν: «Δεν μπορώ να φανταστώ τη Ρεάλ χωρίς τον Ρονάλντο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/1/2018 16:43
Ο Ζινεντίν Ζιντάν κλήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως δεν μπορεί να φανταστεί τη «βασίλισσα» χωρίς τον Πορτογάλο σταρ

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζητά νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, ώστε να φτάσει στα επίπεδα των απολαβών του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν και του Λιονέλ Μέσι. Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, δεν μοιάζει διατεθειμένος να δώσει αύξηση στον 32χρονο επιθετικό και ήδη κυκλοφορούν σενάρια που θέλουν τον ποδοσφαιριστή να επιθυμεί την αποχώρηση του.

Οι δημοσιογράφοι δεν έχασαν την ευκαιρία να ρωτήσουν τον Ζινεντίν Ζιντάν για το θέμα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στη Λεγανές. Ο Γάλλος τεχνικός δήλωσε τα εξής:

«Δεν μπορώ με τίποτα να φανταστώ τη Ρεάλ χωρίς τον Κριστιάνο. Είναι στην ομάδα του, εκεί που θέλει να είναι. Ο σύλλογος και οι οπαδοί τον αγαπούν, το έχω πει και θα το ξαναπώ. Δεν μπορώ να δω τη Ρεάλ χωρίς τον Κριστιάνο, εξάλλου το πρότζεκτ της ομάδας γίνεται ενδιαφέρον με αυτόν ως μέλος της. Όλοι ξέρουμε τι συζητιέται εκτός συλλόγου, αλλά ο Ρονάλντο πρέπει να σκέφτεται μόνο το παιχνίδι του, όπως πάντα. Είναι και ο ίδιος σε μια δύσκολη στιγμή, αλλά πρέπει όλοι να σκεφτόμαστε ότι θα αλλάξουν τα πράγματα. Παραμένει συγκεντρωμένος στη δουλειά του», ανέφερε ο «Ζιζού».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.