Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες με τεσσάρα η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες με τεσσάρα η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/1/2018 16:45
Μετά από πέντε σερί ισοπαλίες σ’ όλες τις διοργανώσεις, η Τσέλσι διέλυσε με 4-0 την Μπράιτον εκτός έδρας και πήρε την πρώτη της νίκη μέσα στο 2018. Αζάρ (3’, 77’), Γουίλιαν (6’) και Μόουζες (89’) τα γκολ.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Τσέλσι το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπράιτον. Οι «μπλε» πήραν εμφατική νίκη με 4-0 στο «Φάλμερ» και επέστρεψαν στις νίκες μετά από πέντε σερί ισοπαλίες (σ.σ. η πρόκριση επί της Νόριτς στο Κύπελλο ήρθε στα πέναλτι).

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες, αφού ο Ιταλός τεχνικός δεν υπολόγιζε στους τιμωρημένους Μοράτα, Πέδρο και στους τραυματίες Κουρτουά, Φάμπρεγκας, Κέιχιλ και Ντρινκγουότερ. Παρόλα αυτά, οι Λονδρέζοι «καθάρισαν» από νωρίς το ματς, αφού στο 3’ ο Αζάρ «έγραψε» το 1-0, ενώ στο 6’ ο Γουίλιαν διπλασίασε το σκορ με τρομερό τελείωμα, σε φάση όπου οι φιλοξενούμενοι έκρυψαν τη μπάλα με δύο πάσες-τακουνάκια.

Η Μπράιτον είχε καλές στιγμές για να απαντήσει. Αρχικά ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Σκελότο από τον Καμπαγιέρο, ενώ στο 30’ ο Αργεντινός γκολκίπερ απέκρουσε εντυπωσιακά την κοντινή κεφαλιά του Χέμεντ. Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι σε κεφαλιά του Πρέπερ (51’) και κάπου εκεί, οι «μπλε» ανέβασαν ξανά ρυθμούς.

Στο 59’ ο Ράιαν έδιωξε με τη βοήθεια του δοκαριού το απευθείας φάουλ του Γουίλιαν, όμως στο 77’ ο Αζάρ… χόρεψε όλη την άμυνα της Μπράιτον και «έγραψε» το 3-0. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 89’ ο Μόουζες «γράφοντας» το τελικό 4-0 έπειτα από εκπληκτική ασίστ του νεαρού Μουσόντα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.