Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Μάρκο Σίλβα από την Γουότφορντ, φαβορί ο Γκράθια

Τέλος ο Μάρκο Σίλβα από την Γουότφορντ, φαβορί ο Γκράθια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2018 15:27
Παρελθόν από τον πάγκο της Γουότφορντ αποτελεί ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος πλήρωσε το «μάρμαρο» για τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα του συλλόγου. Αναλαμβάνει ο Χάβι Γκράθια.

H Γουότφορντ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Μάρκο Σίλβα. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού ανέλαβε τις «σφήκες» το φετινό καλοκαίρι και το ξεκίνημα του ήταν εντυπωσιακό, αφού η αγγλική ομάδα βρίσκονταν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ.

Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με την Γουότφορντ να μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία 11 παιχνίδια πρωταθλήματος. Έτσι, η διοίκηση του συλλόγου πήρε την απόφαση να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Πορτογάλο τεχνικό, τον οποίο κατηγορεί για έλλειψη συγκέντρωσης μετά την προσέγγιση της Έβερτον τον περασμένο Οκτώβριο.

Η Γουότφορντ, ύστερα από 24 αγωνιστικές, βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς, πέντε περισσότερους απ' τη Σαουθάμπτον που είναι κάτω απ' την επικίνδυνη ζώνη. Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, τα αγγλικά Μέσα υποστηρίζουν ότι ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου και της Κέρκυρας, Χάβι Γκράθια θα υπογράψει συμβόλαιο μέσα στις επόμενες ώρες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.