Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντε Λούκας: «Μόνο ο διαιτητής είδε το πέναλτι»

Ντε Λούκας: «Μόνο ο διαιτητής είδε το πέναλτι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2018 23:02
Στην υπόδειξη πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού που άλλαξε την εξέλιξη της αναμέτρησης στάθηκε σε δηλώσεις του ο μέσος της Ξάνθης, Πάμπλο ντε Λούκας, τονίζοντας πως μόνο ο διαιτητής είδε παράβαση.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-0 την Ξάνθη στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο το πέναλτι που καταλογίστηκε στο 26ο λεπτό και έδωσε στους «ερυθρόλευκους» το προβάδισμα έχει προκαλέσει την αντίδραση των φιλοξενούμενων, με τον Πάμπλο ντε Λούκας να δηλώνει πως μόνο ο διαιτητής είδε παράβαση.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

«Νομίζω καθοριστικό είναι το πρώτο γκολ, στο οποίο μόνο ο διαιτητής είδε το πέναλτι. Είναι προφανώς ότι είναι καλύτερη ομάδα, παίζουν εντός έδρας. Ούτε οι παίκτες του Ολυμπιακού είδαν το πέναλτι. Όλοι σταμάτησαν γιατί κανείς δεν κατάλαβε τι σφύριξε. Μετά το δεύτερο γκολ ήταν πολύ δύσκολο.

Είμαστε μικρή αριθμητικά ομάδα αλλά δουλεύουμε πολύ και με το ίδιο στυλ και ιδέα. Έχουμε μικρούς ηλικιακά παίκτες, πρέπει να βελτιωνόμαστε και να κοιτάμε βήμα βήμα. Είναι ένα μάθημα το σημερινό ματς και θα το έχουμε ως παράδειγμα στο επόμενο παιχνίδι. Δουλεύουμε πάνω στην ίδια φιλοσοφία την οποία έχει η ομάδα. Παίξαμε με πολλούς νέους παίκτες και είναι σημαντικό, οφείλουμε να τους βοηθήσουμε
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.