Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας:  «Καθάρισε» την πρόκριση στο «Καμπ Νου» η Μπαρτσελόνα

Κύπελλο Ισπανίας: «Καθάρισε» την πρόκριση στο «Καμπ Νου» η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/1/2018 00:33
Η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 2-0 την Εσπανιόλ στο «Καμπ Νου», ανέτρεψε το 1-0 του πρώτου αγώνα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας. Σουάρες (9’) και Μέσι (25’) τα γκολ, ντεμπούτο για Κουτίνιο.

Η Μπαρτσελόνα συμπλήρωσε το «πάζλ» των ημιτελικών του Κυπέλλου Ισπανίας, επικρατώντας με 2-0 της Εσπανιόλ στο καταλανικό ντέρμπι του «Καμπ Νου». Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ανέτρεψε το 1-0 του πρώτου αγώνα στο «Κορνεγιά-Ελ Πρατ» και προκρίθηκε στους «4» του θεσμού, όπου βρίσκονται ήδη Σεβίλλη, Βαλένθια και Λεγκανές.

Οι «μπλαουγκράνα» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και το γκολ δεν άργησε να έρθει. Στο 9’ ο Αλέις Βιδάλ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Σουάρες με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι «έγραψε» το 1-0, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα.

Η Εσπανιόλ θα μπορούσε να απαντήσει στο 10ο λεπτό, όμως ο Σίλεσεν απέκρουσε το σουτ του Μορένο. Στο 24’ οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα καλή στιγμή με σουτ του Γκρανέρο όμως στο επόμενο λεπτό η Μπαρτσελόνα πέτυχε δεύτερο γκολ, παίρνοντας σκορ πρόκρισης. Ο Μέσι έκλεψε τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή της Εσπανιόλ και έκανε το σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει στον Νάλντο και να καταλήγει στα δίχτυα. Αυτό ήταν το 4000ο γκολ της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», με τον Αργεντινό να έχει συμμετοχή στο 10% αυτών των τερμάτων!

Στην επανάληψη τα φώτα στράφηκαν στον Φελίπε Κουτίνιο, ο οποίος έκανε ντεμπούτο παίρνοντας τη θέση του Ινιέστα στο 68’. Η Εσπανιόλ δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να απειλήσει στο δεύτερο μέρος, εν αντιθέσει με την Μπαρτσελόνα, που είχε κάποιες σημαντικές φάσεις για ένα τρίτο τέρμα.

Στο 55’ ο Λόπεθ απέκρουσε εντυπωσιακά το μακρινό σουτ του Μέσι, ενώ στο 75’ ο γκολκίπερ της Εσπανιόλ πραγματοποίησε διπλή επέμβαση σε σουτ των Σουάρες και Ράκιτιτς. Στο 79’ το σουτ του Μέσι έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 88’ η κεφαλιά του Αργεντινού σταμάτησε στο δοκάρι, με το 2-0 να μένει ως το τέλος.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.