Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Βαθιά» ανάσα για Κέρκυρα, στα… σχοινιά ο Πλατανιάς

Σούπερ Λιγκ: «Βαθιά» ανάσα για Κέρκυρα, στα… σχοινιά ο Πλατανιάς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/1/2018 17:53
Με δύο γκολ του Τουράμ, η Κέρκυρα κέρδισε με 2-0 τον Πλατανιά στην έδρα της, πήρε την πρώτη της νίκη μετά από 10 αγωνιστικές και «βύθισε» τον αντίπαλο της στον πάτο της βαθμολογίας.

Η Κέρκυρα ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της… ουράς στην Σούπερ Λιγκ. Οι «Φαίακες», στο ντεμπούτο του Γιάννη Ματζουράκη, κέρδισαν με 2-0 τον Πλατανιά και πήραν μεγάλη βαθμολογική ανάσα, ρίχνοντας τους Κρητικούς στα… τάρταρα.

Το παιχνίδι είχε χαρακτήρα «ο θάνατός σου, η ζωή μου» και ήταν αρκετά νευρικό στο ξεκίνημα. Ο Πλατανιάς πατούσε καλύτερα στα πρώτα λεπτά ωστόσο δεν δημιούργησε φάσεις και όσο περνούσε η ώρα η Κέρκυρα ανέβαζε την απόδοση της. Μέχρι το 40’ δεν υπήρξε κάτι αξιόλογο, ωστόσο στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια με κεφαλιά του Τουράμ (40’) και ψηλοκρεμαστό πλασέ του Επστάιν (45’).

Το 1-0 ήρθε στο 45+3’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τουράμ που κέρδισε ο ίδιος από τον Κλιάιτς. Ο Πλατανιάς δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να αντιδράσει στο δεύτερο μέρος και στο 74’ ο Τουράμ «έγραψε» το 2-0, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Παμλίδη.

Ο Πλατανιάς που στο 86' έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Βάντερσον, απείλησε μόνο με ένα μακρινό σουτ του Δημούτσου (87’) το οποίο έδιωξε ο πορτιέρε της Κέρκυρας. Το 2-0 έμεινε ως το φινάλε και οι «Φαίακες» πήραν την πρώτη τους νίκη μετά από 10 αγώνες, ξεφεύγοντας προσωρινά με +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στον αντίποδα, ο Πλατανιάς έμεινε στην τελευταία θέση με -5 από την Κέρκυρα και το έργο του για την σωτηρία έγινε ακόμα πιο δύσκολο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.